Tevez sprema tužbu, Siti ima odgovor

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez sprema tužbu, Siti ima odgovor

Posle odluke uprave Mančester Sitija da novčano kazni svog napadača, Karlos Tevez, preti podizanje tužbe protiv svojih poslodavaca. Hoće li Argentinac zbog čitave situacije završiti među rezervama Građana?

Fudbalski klub Mančester Siti najavio je danas novčanu kaznu za svog napadača u iznosu od milion funti, suma koja predstavlja mesečnu platu Karlosa Teveza.
Roberto Manćini je posle Tevezovog odbijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da uđe u igru došao u sukob sa argentinskim fudbalerom.
Naime Građani su istakli da je Argentinac prekršio pet stavki ugovora kada je odbio poslušnost svom treneru zbog čega je i dobio milionsku kaznu.
Ipak, da se stvar neće završiti na ovome, najavljuju i pravni zastupnici Karlosa Teveza koji ističu da će Argentinac podneti tužbu protiv svojih poslodavaca.
Sam vlasnik Mančester Sitija, šeik Mansur, dao je Robertu manćiniju potpunu slobodu u vezi sa ovim slučajem što bi moglo značiti da će Karlos Tevez ostatak svog ugovora, tačnije naredne tri godine, provesti među rezervama Građana.
Kako javljaju britanski mediji, Mansur je razočaran ponašanjem argentinca koji je svojim potupcima omalovažio klub i navijače u više navrata i da je situacija iz Minhena bila samo kap koja je prelila čašu.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.