Teves se ne uklapa u planove selektora

Izvor: Beta, 02.Apr.2011, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teves se ne uklapa u planove selektora

BEOGRAD, 2. aprila 2011. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Batista izjavio je u subotu da se napadač Mančester sitija Karlos Teves ne uklapa u njegove taktičke zamisli.

"Još razmišljam da li će se Teves vratiti u nacionalni tim. To će biti teško s obzirom na moj stil igre", rekao je Batista argentinskim medijima.

On je ranije istakao da želi da Argentina igra kao fudbalski klub Barselona i da se napadi zansnivaju na akcijama za Lionela Mesija. Teves je propustio prethodne tri prijateljske utakmice reprezentacije Argentine - protiv Portugala, SAD i Kostarike.

Predsednik Fudbalskog saveza Argentine Hulio Grondona rekao je da je Teves suspendovan zato što je odbio da igra prijateljski meč protiv Brazila u novembru 2010. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teves se ne uklapa u planove selektora

Izvor: NaDlanu.com, 02.Apr.2011

BEOGRAD, 2. aprila 2011. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Batista izjavio je u subotu da se napadač Mančester sitija Karlos Teves ne uklapa u njegove taktičke zamisli."Još razmišljam da li će se Teves vratiti u nacionalni tim. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Tevez se ne uklapa u planove selektora Batiste

Izvor: Blic, 02.Apr.2011

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Batista izjavio je da se napadač Mančester sitija Karlos Tevez ne uklapa u njegove taktičke zamisli..."Još razmišljam da li će se Tevez vratiti u nacionalni tim. To će biti teško s obzirom na moj stil igre", rekao je Batista argentinskim medijima...On...

Nastavak na Blic...

Teves se ne uklapa u planove selektora

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Apr.2011

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Batista izjavio je u subotu da se napadač Mančester sitija Karlos Teves ne uklapa u njegove taktičke zamisli. "Još razmišljam da li će se Teves vratiti u nacionalni tim. To će biti teško s obzirom na moj

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Nema mesta za Teveza u planovima selektora Batiste

Izvor: Glas javnosti, 03.Apr.2011, 07:09

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Batista izjavio je danas da se napadač Mančester sitija Karlos Tevez ne uklapa u njegove taktičke zamisli i da će teško naći mesto u timu dok je on selektor..."Još razmišljam da li će se Tevez vratiti u nacionalni tim. To će biti...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.