Tajlandski dečaci izašli iz bolnice

Izvor: N1 televizija, 18.Jul.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajlandski dečaci izašli iz bolnice

Dvanaest dečaka i njihov fudbalski trener, koji su spaseni iz poplavljene pećine na severu Tajlanda, izašli su iz bolnice.

Dečaci su od prošle nedelje bili u klinici Čiang Raj otkad su izvučeni iz kompleksa pećina Tam Luang.

Oni su u dobrom psihičkom stanju, snaga im se vratila i oni sada mogu da se vrate svakodnevnom životu i svojim kućama, objasnili su zvaničnici.

Oni su posle izlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz bolnice govorili na konferecniji za novinare na kojoj su objasnili kako su dospeli u pećinu.

Trener koji je vodio grupu dečaka rekao je da su rešili da obiđu pećinu u kojoj nikad nisu bili, a kada je voda počela da nadolazi, shvatili su da ne mogu nazad.

"Nije tačno da deca ne znaju da plivaju, posle fudbala uvek imamo i čas plivanja", objasnio je on.

Uskoro opširnije…

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.