Izvor: RTS, 05.Feb.2023, 15:54

Tadić otvorio goleadu Ajaksa protiv Kambura

Fudbaleri Ajaksa pobedili su u gostima ekipu Kambura rezultatom 5:0 u meču 20. kola holandskog šampionata, a srpski reprezentativac je bio jedan od ključnih igrača za pobedu iako nije odigrao ceo meč.
Kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dušan Tadić postigao je prvi gol za Ajaks i imao asistenciju, a zamenjen je u 73. minutu.

Tadić je u 16. minutu doveo u vođstvo svoj tim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na gostovanju i praktično otvorio seriju golova koja je uspedila..
Na 2:0 povisio je Stiven Berghuis u 36. minutu i potom se u drugom poluvremenu ponovo upisao u strelce u 64. minutu na asistenciju Tadića, a Brajan Brobi je postigao dva gola u 79. i 93. minutu.
Ajaks je trenutno treći na tabeli sa 40 bodova, dok je Kambur poslednji sa 12.
Ajaks će u narednom kolu dočekati Valvajk, dok će igrati u gostima sa Najmegenom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lige petice: "Petarda" Ajaksa - gol i asistencija Tadića; Majorka šokirala Real - Rajković odbranio penal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2023

Fudbaleri Ajaksa pobedili su danas u gostima ekipu Kambura rezultatom 5:0 u meču 20. kola holandskog šampionata...Kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dušan Tadić postigao je gol za Ajaks i imao asistenciju, a zamenjen je u 73. minutu...Tadić je 16. minutu doveo u vođstvo Ajaks, a na 2:0 povisio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.