Tadić nominovan za Zlatnu loptu

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić nominovan za Zlatnu loptu

Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajaksa, Dušan Tadić, našao se među prvih deset kandidata za Zlatnu loptu.
Frans fudbal je objavio imena desetorice fudbalera koji su u konkurenciji za prestižnu nagradu.

Pored Tadića, tu su Sadio Mane (Liverpul), Kun Aguero (Mančester siti), Ugo Loris (Totenhem), Frenki De Jong (Barselona).
Drugu "petorku" čine Kilijan Mbape (PSŽ), Trent >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aleksander Arnold (Liverpul), Doni van de Bek (Ajaks), Pjer Emerik Obamejang (Arsenal), Mark Andre Ter Štegen (Barselona).
U prvoj polovini nominovanih su Alison Beker (Liverpul), Matijs De Liht (Juventus), Džini Vajnaldum (Liverpul), Kristijano Ronaldo (Juventus), Karim Benzema (Real Madrid).
Na listi su još Son iz Totenhema, Bernardo Silva (Mančester siti), Virdžil van Dajk (Liverpul), Robert Levandovski (Bajern), Roberto Firmino (Liverpul).
Listu od ukupno 30 kandidata kompletiraju Lionel Mesi (Barselona), Rijad Marez (Mančester siti), Kevin de Brujne (Mančester siti), Kalidu Kulibali (Napoli), Antoan Grizman (Barselona), Mohamed Salah (Liverpul), Eden Azar (Real Madrid), Markinjos (PSŽ), Rahim Sterling (Mančester siti) i Žoao Feliks (Atletiko Madrid).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić među kandidatima za "Zlatnu loptu"

Izvor: B92, 21.Okt.2019

Dušan Tadić, reprezentativac Srbije, nominovan je za nagradu „Zlatna lopta“, koja se dodeljuje najboljem fudbaleru na svetu...Kapiten Ajaksa našao se među prvih 10 kandidata za prestižno priznanje koje je objavio "Frans fudbal"...Pored Tadića, za sada su nominovani i Sadio Mane, Kun Aguero,...

Nastavak na B92...

TADIĆ KANDIDAT ZA "ZLATNU LOPTU": "Frans fudbal" izabrao Srbina među deset najboljih igrača na svetu

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019

Dušan Tadić, reprezentativac Srbije, nominovan je za nagradu "Zlatna lopta“, koja se dodeljuje najboljem fudbaleru na svetu Dušan Tadić, reprezentativac Srbije, nominovan je za nagradu "Zlatna lopta“, koja se dodeljuje najboljem fudbaleru na svetu. Kapiten Ajaksa našao...

Nastavak na Večernje novosti...

Kome ide "Kopa", a kome "Jašin" trofej?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

"Frans Futbol" objavio nominovane u konkurenciji najboljeg mladog igrača, kao i kome će pripasti prvi trofej za najboljeg golmana...Preneli smo danas, Dušan Tadić se našao na listi kandidata za "Zlatnu loptu", više OVDE...Sada je obelodanjeno i ko će se boriti za nagradu u konkurenciji za najboljeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.