Tadić igrač meseca!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić igrač meseca!

U Holandiji nisu imali previše dileme kome da dodele nagradu.

Dušan Tadić igra fudbal svoje karijere.

Bio je fenomenalan u duelima protiv Real Madrida, a pored toga je bio odličan i u duelima u holandskoj ligi.

Srpski ofanzivni vezista je statistički najbolji igrač Eredivizije u martu, postigao je četiri gola, ali i jednu asistenciju. Imao je i 14 kreiranih šansi, 78% pasova je pogodilo cilj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nagradu za najboljeg mladog igrača ide u ruke Aleksandera Isaka koji je član Viljema II.

Ovo je peti put da fudbaler Ajaksa osvoji nagradu za igrača meseca, prethodno je nagrada išla u ruke Hakima Zijeha, Taljiafika i Frenkija De Jonga dva puta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Dabl-dabl" Tadića!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 20:50

PSV tek treba da odigra svoju utakmicu, a Ajaks je za to vreme na prvom mestu Eredivizije...Ekipa Ajaksa je uspela da slavi protiv Viljema II u gostima rezultatom 1:4, a ponovo je Dušan Tadić bio jedan od najboljih pojedinaca na meču...Srpski fudbaler je zabeležio dve asistencije, stvorio još nekoliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.