Tadić: Sramno smo trčali, tako je moglo pre 60 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Sramno smo trčali, tako je moglo pre 60 godina

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić, posle pobede nad Luksemburgom (3:2), bio je nezadovoljan igrom i zalaganjem tima u drugom poluvremenu, ocenjujući kao sramno.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića trijumfom nad stadionu "Rajko Mitić" ostali su u igri za plasman na EURO, ali u poslednjem kolu moraju da čekaju kiks Portugalaca u Luksemburgu, uz pobedu nad Ukrajinom.

"Ne može da se igra fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bez trčanja, kada to shvatimo biće nam bolje. Moglo je bez trčanja pre 60 godina, danas ne može. Drugo poluvreme bilo je sramno koliko smo malo trčali. Moramo više da se trudimo", rekao je Tadić novinarima posle utakmice.

On je dodao da je prvo poluvreme bilo dosta dobro za Srbiju i da je razlika mogla da bude veća od 2:0.

"Imali smo dosta dobrih momenata i akcija. Drugo poluvreme je veliko razočarenje, pričaćemo o tome u svlačionici".

Kapiten Ajaksa nije optimista da Luksemburg može do iznenađenja protiv Portugalije.

"Teško da može nešto da uradi Luksemburg, Portugalija je mnogo jača. Nadam se da je tamo teren loš (smeh prim. aut). Moramo da verujemo u čudo, ali moramo da budemo realni. Pre svega moramo da se osvetimo Ukrajini u svakom smislu", zaključio je on.

Srbija čeka Ukrajinu u nedelju od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić", a u istom terminu igra u Luksemburgu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.