Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024, 14:42

Tadić: Kad bih mogao, ponovio bih utakmicu protiv Švajcarske na SP u Rusiji

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, postaće danas tokom utakmice protiv Kipra rekorder sa 106. mečeva u dresu "Orlova", a u opširnom intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije rekao je da bi voleo da može ponovo da odigra utakmicu protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Tadić je protiv Rusije odigrao 105. meč za Srbiju, čime je izjednačio dosadašnji rekord nekadašnjeg kapitena "orlova" Branislava Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TADIĆ UŠAO U ISTORIJU: Kapiten Srbije protiv Kipra postao rekorder! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2024

Tadić je napravio veliki poduhvat u svojoj karijeri Kapiten srpske fudbalske reprezentacije, Dušan Tadić, postao je novi rekorder Srbije, obarajući impresivan rekord Branislava Ivanovića. Tadić je na prijateljskom meču protiv Kipra postao igrač sa najviše nastupa za nacionalni tim – 106. Do...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.