Tadić: Idemo u stilu na EURO

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 18:13

Tadić: Idemo u stilu na EURO

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je pred meč sa Bugarskom u Leskovcu da želi u stilu da ode na Evropsko prvenstvo.

Srbija u nedelju od 15.00 dočekuje Bugarsku u poslednjem meču kvalifikacija za EURO 2024.

Za odlazak na prvo EP posle 24 godine biće joj potreban bod. Ali, Tadić smatra da "orlovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to moraju da urade sa stilom

"Posebno smo uzbuđeno što smo došli do poslednje utakmice. U jako dobroj smo situacijji, želimo to da krunišemo dobrom igrom i da u stilu odemo na EP. Posle dva svetska bilo bi lepo da odemo i na EP. Nadam se da če postati normalno da Srbija ide na svako veliko takmičenje. Svi mi u srpskom fudbalu želimo da tako bude i samo neka se tako nastavi", rekao je Dušan Tadić. Plasman je najvažniji i svako bi ga "potpisao" pre početka ciklusa.

"Žao nam je što moramo sve da rešavamo u poslednjem kolu. Ali, svi bismo pristali da rešavamo u poslednjem kolu, a da se kvalifikujemo. Nebitno je, najvažnije je da se ostvari plasman".

Kapiten je istakao da dodatna motivacija za ovakav meč nije potrebna.

"Mister nad motiviše svojim govorima i mi među sobom pričamo. Bitna je oštrina i fokus, ne sme da se slavi pre vremena. Hoćemo da na Evropsko prvenstvo odemo sa stilom. To je ova Srbije, to je naš selektor. Želimo u stilu na EURO", završio je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić uveren u plasman Srbije na EP, kapiten ima jednu želju: Da odemo na EURO u stilu!

Izvor: 24sedam.rs, 18.Nov.2023

Iskusni vezista ističe kako bi trebalo da postane normalno da fudbalska reprezentacija stalno ide na velika takmičenja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.