TUŽNA VEST: Reprezentativac Srbije doživeo porodičnu TRAGEDIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA VEST: Reprezentativac Srbije doživeo porodičnu TRAGEDIJU!

Selektor objavio informaciju.

Mladi reprezentativac Srbije Nikola Čumić doživeo je porodičnu tragediju, prvotimac Radničkog iz Niša ostao je bez brata.

Fudbalsku javnost je o tome obavestio selektor Orlića Ilija Stolica, pred kvalifikacioni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Estonije na "Čairu".

❤️🙏🏻

A post shared by Nikola Čumić (@cumicnikola) on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jun 6, 2019 at 11:35am PDT

- Nažalost, nismo kompletni. Želim da izjavim saučešće porodici Nikole Čumića, koji je imao smrtni slučaj u porodici. Izgubio je brata. To je strašna stvar. Svi smo mislima uz njega i njegovu porodicu. To nas je poremetilo, ali verujem da ćemo u tome znati da nađemo snage i motiva za oba meča i posvetimo ih Čumićevom bratu - rekao je Stolica za "Žurnal".

Srbija trenutno zauzima četvrto mesto u grupi 5, sa četiri boda iz isto toliko mečeva. Lider je Poljska sa 10 poena, Rusi imaju osam bodova, a Bugari tri manje.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.