TSC domaćin u Humskoj

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 13:51

TSC domaćin u Humskoj

Fudbalski klub TSC će svoje utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona igrati na stadionu Partizana.

Ova odluka još nije zvanična, ali drugih opcija za ekipu Žarka Lazetića nema, sem da budu domaćini na stadionu u Humskoj.

"TSC će najverovatni igrati na stadionu Partizana“, otkrio je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, gostujući na Sportalu.

Naravno da se za potvrdu ove vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pita u Partizan, koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencije i eventualni grupne faze i zbog toga je potrebno da se utanače svi detalji sa TSC.

Drugi plan ekipe iz Bačke Topole je da bude domaćin u Segedinu, ali dosta realnije deluje opcija da TSC svoje mečeve u Evropi igra na stadionu u Humskoj.

TSC ima zagarantovano mesto u Ligi Evrope, dok će preko kvalifkacija pokušati da se domogne Lige šampiona. Ona počinju osmog ili devetog avgusta, dok su revanši na programu sedam dana kasnije.

"Šteta je što stadionu u Bačkoj Topoli, koji je oduševio zvaničnike UEFA, nema veći kapacitet. Samo zbog toga tamo ne može da se igra grupna faza Lige Evrope, u kojoj će se TSC minimalno naći. Možda će biti i u Ligi šampiona. Može da se igra grupna faza Lige konferencije, jer je kapaciet 4.500 mesta, dok je minimalni broj sedišta za dva bolja takmičenja 8.000“, podsetio je Jovan Šurbatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.