Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020, 00:05

TREĆA SMENA: Veče odluke u Kolumbiji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju naredne noći

BOKA JUNIORS – TALJERES KORDOBA, 01.15

(Fudbal, Argentina, Liga kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Boka nastavlja sa odličnim partijama otkako se fudbal vratio u Argentinu. Na poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima tim iz Buenos Ajresa nema poraz, upisao je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan remi i pet pobeda, od kojih dve u grupnoj fazi Liga kupa, pa bi večerašnjim trijumfom praktično obezbedio prolaz u narednu fazu. S druge strane, Taljeresu je ovo tek treći meč posle više od sedam meseci pauze. Na prethodne dve utakmice takođe su neporaženi, tako da nema sumnje da će biti tvrd orah čak i za Boku, iako su prethodna četiri međusobna duela izgubili.

UNIVERZIDAD KATOLIKA – KOBRESAL

(Fudbal, Čile, Primera)

Katolika ima priliku da se iskupi za poraz u prethodnom kolu od Kuriko Unida i tako se odvoji na čelu tabele od Univerzidad Espanjole. Kobresal igra dosta promenljivo u poslednje vreme. Upisao je tri poraza i dve pobede u poslednjih pet mečeva i nalazi se na bezbednoj 11. poziciji. Gosti nisu slavili protiv Katolike na poslednjih sedam utakmica, na kojima su samo jednom uspeli da remiziraju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

AGILAS – DEPORTIVO KALI

(Fudbal, Kolumbija, Primera A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Deportivo Kali je obezbedio učešće u narednoj fazi prvenstva, te nema imperativ rezultata koliko i domaćin. Agilas je u seriji od sedam mečeva bez poraza u svim takmičenjima, ali ukoliko večeras ne slavi, ostaće bez ikakvih šansi da se plasira u završicu šampionata. Zapravo, čak i ukoliko trijumfuje moraće da se nada kiksu Žuniora i Ekvidada, kako bi se našla među najboljih osam. Treba istaći da Deportivo Kali na strani na devet utakmica ima čak sedam remija i dve pobede.

AMERIKA KALI – EKVIDAD

(Fudbal, Kolumbija, Primera A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Identična situacija poput gorepomenute. Amerika Kali je prebrinula brige oko plasmana u narednu rundu, dok Ekvidadu treba trijumf kako bi iza sebe ostavio Agilas i Miljonarios i zadržao osmu poziciju. Amerika je prava domaćinska ekipa, poražena je na svom terenu samo jednom, dok Ekvidad kod kuće ima svega dve pobede. Međutim, bez poraza je na pet uzastopnih mečeva u prvenstvu i ima razlog za optimizam pred odlučujući duel. Poslednjih pet međusobnih susreta doneli su barem po gol na obe strane.

MILJONARIOS – PETROLERA

(Fudbal, Kolumbija, Primera A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Miljonarios ide na sve ili ništa! Vezao je kolumbijski gigant deset mečeva bez poraza u prvenstvu i sa litice stigao nadomak završnice prvenstva. Neće sve zavisiti isključivo od njega, ali nema sumnje da će Miljonarios ići na pobedu, posebno jer mu u goste dolazi Petrolera koja nema trijumf na poslednjih deset prvenstvenih mečeva.

ŽUNIOR – ČIKO

(Fudbal, Kolumbija, Primera A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin ima zicer da u poslednjem kolu potvrdi sedmu poziciju i učešće na završnici takmičenja. Žunior je u seriji od sedam mečeva bez poraza u prvenstvu, a u goste mu dolazi pretposlednji tim šampionata. Čiko je ekipa sa najslabijim rezultatima na strani. Osvojio je samo bod i primio čak 19 golova u gostima. Jedino je Petrolera primila više van svog terena. Pritom nije slavila u gostima kod Žuniora na poslednjih sedam međusobnih susreta.

NASIONAL – BARSELONA GVAJAKIL

(Fudbal, Ekvador, Liga Pro)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Najtrofejniji ekvadorski klub će i ove sezone napasti titulu državnog prvaka, što i pokazuje rezultatima. Trenutno je na trećoj poziciji, a u slučaju večerašnjeg trijumfa stići će na deobu prve pozicije. Nasional ne bi trebalo da bude nepremostiva prepreka. Domaćin je u prethodna četiri kola postigao jedan gol i osvojio isto toliko bodova. Pre nego što se odlučite da ovaj par stavite na tiket, imajte na umu da Barselona nije slavila na prethodna četiri međusobna okršaja.

KARABOBO – LA GVAJIRA

(Fudbal, Venecuela, Primera)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je posle uvodnih osam rundi bez trijumfa. U prethodnom kolu osvojio je prvi bod posle tri kola posta, ali daleko od toga da će se išta pitati večeras. La Gvajira je lider prvenstva, najefikasniji tim sa drugom najčvršćom odbranom i u slučaju trijumfa odmakla bi najbližim pratiocima šest bodova. Međutim, La Gvajira nije slavila na poslednjih pet gostovanja kod Karaboba. Stoga, oprezno.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pažnja! Boki Juniors fali pola tima, Mateo Retegi bi mogao da servira osvetu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020

Iako Boka ne zna za poraz u 2020. godini, meč sa nepredvidivim Taljeresom joj nije toliko bitan kao onaj za 10 dana..Dok je cela Argentina u transu zbog pobede ragbista nad Novim Zelandom i strepnji pred novi meč fudbalske reprezentacije (gostovanje u rizičnom Peruu), nastavlja se klupski fudbal...U...

Nastavak na MozzartSport.com...

TREĆA SMENA: Kolon zadovoljan isključivo trijumfom, borba na začelju Brazileiraa

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2020, 00:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju naredne noći..VELEZ SARSFILD – PATRONATO, 23.00..(Fudbal, Liga kup Argentine)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Otkako je lopta ponovo počela da se kotrlja u Argentini, Velez ne zna za pobedu, ali ni za poraz. Vezao je četiri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.