Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 23:31

TREĆA SMENA: Amerikanci traže svoje prve pobede, Čileanci u borbi za plasman u viši rang

Najzanimljiviji fudbal igra se u Kopa Libertadoresu, ali na programu su i neki mečevi u nižim ligama

UNION KOSEPSION – UNION SAN FILIPE – 23.55

(Fudbal, Čile 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nastavlja se Primera B u Čileu, na programu je 6. kolo. Suočiće se dva Uniona, Konsepsion i San >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Filipe. Konsepsion je nešto bolji za sada, ima četiri boda više od San Filipea. U prva četiri kola je zabeležio prvo dva remija, pa dve pobede, ali je prvi poraz doživeo u prošlom kolu. San Filipe zato ima samo jednu pobedu. Nisu se sastajali ova dva tima u prethodnih devet godina, pošto je Konsepsion igrao u najvišem rangu, a 2012, kada su poslednji put igrali, viđena su dva nerešena rezultata.

PALMEIRAS – DEFENSA I HUSTISIJA – 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Možda i odlučujuća utakmica za argentinsku Defensa i Hustisiju u Kopa Libertadoresu ove sezone. Trenutno je druga na tabeli, ali ima samo bod više od Independijentea. Palmeiras je dominantan u grupi A, ostvario je sve četiri pobede i tako obezbedio prvo mesto. Sada ova dva meča može da igra rasterećeno. U prvom susretu ovih timova u Argentini bilo je 2:1 za Brazilce. Defensa nije pobedila nijednom na poslednja četiri takmičarska meča, za razliku od Palmeirasa koji je u seriji od sedam trijumfa.

NASIONAL – UNIVERZITAD KATOLIKA – 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poslednja šansa za Nasional da se domogne eliminaciopne faze. Urugvajci još ne znaju za pobedu, imaju samo dva osvojena boda, a ako ne trijumfuju noćas protiv Univerzitada osmina finala će ostati nedostižna. Čileanci imaju četiri poena više i trijumfom bi došli nadomak prolaza, mada im i remi odgovara pošto u poslednjem kolu igraju protiv Atletiko Nacionala. U prvom susretu Urugvajaca i Čileanaca bilo je 3:1 za Univerzitad, koji je tada otpočeo još uvek važeću seriju od tri uzastopne pobede.

LAUDON JUNAJTED – NJUJORK II – 01.00

(Fudbal, USL)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

USL je liga rezervnih klubova u Sjedinjenim Američkim Državama, nalik razvojnoj NBA ligi u košarci. Laudon Junajted je drugi tim Di-Si Junajteda, a svoje mečeve igra u Lisburgu, u Virdžiniji. Upravo će tu dočekati rezerve Njujork Red Bula, a obe ekipe traže svoju prvu pobedu u sezoni. S tim što su Njujorčani već odigrali tri kola, a Laudon samo jedan meč. Bikovi su osvojili jedan bod, a Laudon je izgubio od Majamija. Prošle godine su se dva puta sastajali, imaju po jednu pobedu, a na svakom njihovom duelu je viđena igra GG.

FLUMINENSE – ŽUNIOR – 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fluminenze i Žunior u borbi za osminu finala Kopa Libertadoresa. Brazilci su blizu prolaza, prvi su na tabeli grupe D i remi im je dovoljan da obezbede makar drugo mesto. Kolumbijci moraj da pobede, pošto trenutno imaju samo tri boda, a drugoplasirani River Plejt šest. U prvom okršaju Fluminensea i Žuniora bilo je 1:1, a kolumbijskom timu je to bio jedan od tri remija u poslednja tri meča. Fluminense ne zna za poraz na poslednjih 12 mečeva u svim takmičenjima, od marta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.