Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽILI STE, GLEDAJTE: Radikalne promene u reprezentaciji, četiri u odnosu na Beč!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije će pred poslednji meč u kvalifikacijama napraviti nekoliko bitnih promena.

Srbija će večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’ tražiti direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Podrška sa tribina neće izostati, ali je potrebno da Orlovi na terenu odrade uspešno zadatke iz svlačionice i sa treninga.
U odnosu na startni tim u Beču, kako saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << HotSport, selektor Slavoljub Muslin je spremio četiri promene. U ekipu se vraćaju Maksimović i Kostić, a nove uloge su namenjene Nemanji Gudelju umesto Luke Milivojevića i Dušku Tošiću, koji treba da zameni povređenog Matiju Nastasića.
Jasno je da se koncepcija neće menjati sa tri štopera, dva beka, dva zadnja vezna. Potrebno je igarti agresivno i biti smiren u samoj završnici sa rivalom, koji će se braniti i pokušati da iz kontra napada ugrozi Vladimira Stojkovića. Više nema popravnog, a večerašnja pobeda donosi ostvarenje snova čekanih čak osam godina, Srbi sada se pokažite!
Projektovan sastav: Stojković – Rukavina, Ivanović, Maksimović, Tošić, Kolarov – Gudelj, Matić – Tadić, Kostić, Mitrović.
The post TRAŽILI STE, GLEDAJTE: Radikalne promene u reprezentaciji, četiri u odnosu na Beč! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.