TRANSFERI UŽIVO - Poslednji dan prelaznog roka, spremite se za ludnicu!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 23:35

TRANSFERI UŽIVO - Poslednji dan prelaznog roka, spremite se za "ludnicu"!

Ovo je današnji presek, a najluđe sledi sutra, ostanite sa nama.

Transfer pijaca u najjačim evropskim ligama završava se 5. oktobra u ponoć, pa nema dileme da su pred nama najuzbudljivija 24 sata ovog veoma nekonvencionalnog prelaznog roka.

Pandemija koronavirusa poremetila je čitav svet, naravno da se to odrazilo i na fudbal, ali se ipak sve polako vraća u normalu.

Tako su Englezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Španci, Nemci i Francuzi odlučili da klubovi mogu kupovati sve do 5. oktobra u ponoć, dok je rok za timove iz Italije do 20 časova.

Holandija je dala sebi oduška do 6. oktobra, Rusi će kupovati do 17, a Portugalci čak do 25. oktobra.

Što se prelaznog roka u Srbiji tiče, on će takođe trajati još puna 24 sata, pa treba očekivati zanimljive poteze domaćih klubova.


08:03 - Monći je na pragu velikog posla, u Sevilju bi uskoro trebalo da stigne 25-godišnji holandski defanzivac Karim Rekik. Nekadašnji član Mančester sitija će Andalužane koštati svega 4.000.000 evra koliko će Herta dobiti na ime obeštećenja.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Od jučerašnjih transfera izdvojili bismo:

- Potez Partizana za pamćenje, u jednom danu čak tri pojačanja, čeka se i ukupno peto posle eliminacije od Šarlroa. O detaljima OVDE.

- Bajern Minhen se takođe pojačao, više o tome možete da pročitate OVDE.

- Milan je dodatno ojačao konkurenciju u defanzivi, "rosoneri" su smislili zanimljivo rešenje za obe bekovske pozicije pošto je stigao Portugalac iz Mančestera.

- Kada smo već kod Junajteda, ekipa Olea Gunara se propisno obrukala danas, ali i obezbedila potpis upravo jednog beka i to baš iz Portugala. Možda nije briljirao u Interu, međutim dobiće priliku na "Teatru snova".

- Vrteška napadača u Pari Sen Žermenu, ono što je najavljeno sada je postalo i zvanično, čeka se još samo saopštenje prvaka Evrope.

- Velike promene očekuju se u Juventusu, više o tome pročitajte OVDE.

Zato vas pozivamo da zajedno sa nama od ranog jutra ispratite sve najzanimljivije transfere u poslednjem danu prelaznog roka za najjače evropske lige, ali i Superligu Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.