TRANSFERI (17. januar): Juventus hoće Eriksena! Valensija - Darmijan, Borusija - Modest, Napoli - El Šaravi! Potpisali Grujić, Volkot, Ntep, Injaki, Otamendi...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (17. januar): Juventus hoće Eriksena! Valensija - Darmijan, Borusija - Modest, Napoli - El Šaravi! Potpisali Grujić, Volkot, Ntep, Injaki, Otamendi...

Na portalu MOZZART Sport ispratite aktuelna dešavanja sa fudbalske pijace...

SVE KVOTE ZA PRELAZNI ROK - IGRAČI

(klik na opciju "SVI DANI", pa na "SPECIJALI")

To je to za večeras, poštovani čitaoci! Laku noć vam želimo i vidimo se ujutru na istom mestu...

Pogledajmo zajedno i vesti koje su obeležile dan za nama:

*Teo Volkot je novi fudbaler Evertona

*Partizan je prodao Evertona Luiza italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << SPAL-u

*Marko Grujić će provesti sledećih šest meseci na pozajmici u Kardifu

*Aleksis Sančez je dogovorio sve detalje saradnje sa Mančester Junajtedom

*Nikolas Otamendi je produžio ugovor sa Mančester Sitijem do juna 2022.

*Atletik Bilbao je "vezao" Injakija Vilijamsa novim ugovorom do juna 2025.

*Čelsi i Roma su počeli pregovore oko transfera Emersona Palmijerija u London

*Žoao Mario prelazi u Vest Hem


22.55 - DOGOVORENO: Defanzivac Đenove Rikardo Senturion vraća se u argenintski Rasing koji će platiti Italijanima obeštećenje od 4.000.000 evra.

22.40 - Niko Gajtan bi mogao zaista da se vrati u Boku Juniors ove zime. Iako se Inter poslednjih dana spominjao kao novi klub Argentinca, ofanzivac Atletiko Madrida nastaviće karijeru u Buenos Ajresu gde ga očekuje pozajmica na godinu i po dana.

22.28 - Arsenal i Džek Vilšer su započeli pregovore oko novog ugovora koji podrazumeva značajno smanjenje dosadašnje zarade za engleskog vezistu. Tobdžije su svom dugogodišnjem igraču ponudile novi ugovor po kojem bi se zarada obračunavala na osnovu broja odigranih utakmica, a sve zbog problema sa povredama.

22.11DOGOVORENO: Plejmejker Beneventa Amato Ćićireti preselio se na pozajmicu u Parmu do kraja sezone. On bi na leto trebalo da pređe u Napoli kao slobodan igrač.

21.57 - Posle Bolonje i Đenova je izrazila želju da angažuje Rikarda Orsolinija, fudbalera Juventusa na pozajmici u Atalanti. Kako misle da izvedu taj transfer, videćemo...

21.50 - Čekamo već danima, ali nikako da vidimo Deulofeua u dresu Napolija. Španski mediji tvrde da je posao dogovoren, da je Barselona pristala na pozajmicu plus otkup za 17.000.000 evra, ali i dalje nema potvrde sa San Paola.

21.44 - BOMBA: Italijanski Korijere delo Sport piše da Juventus ima dva kandidata za desetku za sledeću sezonu, a to su Kristijan Eriksen (Totenhem) i Mesut Ozil (Arsenal). Do ovog drugog bi Torinezi mogli lakše jer mu ugovor ističe za pet meseci, dok za Danca mora da se plati verovatno veliko obeštećenje. 

21.29 - Mateo Darmijan, koji nema nikakvu minutažu na Old Trafordu, mogao bi da pronađe ruku spasa u Španiji. Valensija se ozbiljno interesuje za beka Mančester Junajteda, a pozajmica do kraja sezone deluje kao izgledna i realna stvar.

21.23 - Posle neuspeha sa Simoneom Verdijem, Napoli se okrenuo drugim opcijama za poziciju krilnog napadača, a jedna od meta je i Stefan El Šaravi. Napolitanci su navodno pitali Vučicu za Faraona, ali i dobili odgovor da nije na prodaju.

21.00 - ZVANIČNO: Kristijan Kanavaro (18), sin legendarnog štopera Azura Fabija, prešao je iz Sasuola u Benevento. On je do sada igrao za omladince Sasuola kao štoper ili zadnji vezni, a možda će kod Veštica debitovati i za prvi tim.

20.50 - Roma nije zadovoljna prvom ponudom Čelsija za levog beka Emersona Palmijerija. Plavci, prema navodima iz Italije, daju odmah 20.000.000 evra plus 5.000.000 za Brazilca, ali Roma traži još...

20.39 - Inter i Rafinja - ima još jedna začkoljica. Vezista Barse stiže na pozajmicu do kraja sezone, a Neroazuri će moći da ga otkupe za 35.000.000 samo pod jednim uslovom - da na kraju sezone budu u top četiri klubova, samim tim i u Ligi šampiona.

20.33 - ODBIJENO: Engleski premijerligaš Brajton je želeo Francuza Maksima Gonalona, ali je vezista poručio da ne želi da napusti Rim ove zime. Ovo je drugi fudbaler koji je odbio Galebove u ovom prelaznom roku posle Emilijana Sale iz Nanta.

20.26 - Roma pažljivo prati mladog vezistu Betisa Fabijana Ruiza (21) koji ima relativno nisku otkupnu klauzulu od 15.000.000 evra. Španac je izričita želja sportskog direktora Vučice Monćija.

20.20 - ODBIJENO: Vojvodina je odbacila dve ponude iz inostranstva za supertalentovanog štopera Ranka Veselinovića (18). Opširnije OVDE

20.14 - Luksuzni Everton i šta garantuje ulog od 202.000.000 evra? Opširnije OVDE

20.10 - SportBild javlja da su Dortmund i Sent Etjen u ozbiljnim pregovorima oko transfera Nevena Subotića u Francusku i da se realizacija očekuje u narednih 24 sata.

20.05 - GOTOVO: Partizan je prodao Evertona Luiza. Opširnije OVDE

19.58 - Novo ime na listi želja Borusije iz Dortmunda kao zamena za Obamejana je Antoni Modest. Nekadašnji golgeter Kelna i Bundeslige trenutno je u Kini, ali bi Milioneri mogli da ga iskeširaju ukoliko prodaju Gabonca za 70.000.000 evra, piše lokalni list Rur Nahtrihten.

19.50 - NOVO: Pouzdani Skaj Sport je upravo objavio da se intenzivni pregovori između Mančester Junajteda i Arsenala oko Aleksisa Sančeza i Henriha Mhitarjana vode i ove večeri, i da još uvek nijedan sporazum vezan za ovaj transfer nije postignut. Nema ni potvrde da se Sančez sam dogovorio sa Junajtedom, kako su pojedini mediji izvestili danas, a posao je iskomplikovalo i odugovlačenje Mikija da pređe na Emirate.

19.41 - Samir Nasri i Antalija raskidaju ugovor posle samo šest meseci. Predsednik turskog kluba koji grca u dugovima najavio je da će sutra razgovarati sa menadžerima Francuza oko dugovanja i načina na koji će se saradnja prekinuti.

19.28 - Lids i Midlzbro su se dogovorili oko transfera veziste Adama Foršoua na Eland Roud. Klub iz Jorkšira će platiti oko 3.000.000 evra.

19.20ZVANIČNO: Iskusni Marokanac Munir El Amduji (bivši igrač Totenhema, Fjorentine i AZ Alkmara) potpisao je šestomesečni ugovor sa Tventeom.

 19.15ZVANIČNO: Vezista Nice Remi Volter (22) preselio se na pozajmicu u Troa do kraja sezone.

19.11 - Monpelje i Njukasl su se dogovorili oko pozajmice s pravom otkupa krilnog napadača Anrija Sevea. Ukoliko zadovolji klub sa juga Francuske će moći da ga otkupi na kraju sezone za oko 5.000.000 evra.

19.05 - Bek Augzburga Kostas Stafilidis ne može da čeka, sam je potvrdio na društvenim mrežama da prelazi u Stouk. Iz kluba sa Trenta su predstavljanje ostavili za sutra.

18.50 - Mark Bartra nije tražio od Borusije iz Dortmunda da ga proda ove zime i nema nijednu zvaničnu ponudu, objavio je lokalni Rur Nahrtirhten. Dakle, Španac ostaje na Vestfalenu barem do kraja sezone.

18.44 - Mnogi italijanski mediji javljaju da je Čelsi upravo poslao prvu zvaničnu ponudu za Brazilca Emersona Palmijerija koja iznosi 25.000.000 evra. Sada je Roma na potezu...

18.35 - Pored Volfzburga i austrijski Salcburg se sada interesuje za mladog golmana Geteborga Pontusa Dalberga. Mladiću opasno skače cena...

18.26 - DOGOVORENO: Vremešni Brazilski defanzivac Luizao (36) produžiće ugovor sa Benfikom do leta 2019. godine.

18.15 - ZVANIČNO: Krilni napadač Volfzburga Žorž-Kevin Ntep (25) preselio se na pozajmicu u Sent Etjen do kraja sezone.

18.10 - PROPALO: Problematični Brazilac iz HSV-a Valas neće se vratiti u domovinu pošto je Flamengo odustao od namere da ga otkupi ove zime. To je novi problem za bundesligaša pošto se igrač posvađao s njima i nije trenirao nijednom ove zime.

18.06ZVANIČNO: Teo Volkot je novi fudbaler Evertona. Opširnije OVDE

18.03BLIZU JEŽoao Mario stiže u Englesku. Opširnije OVDE

17.55ZVANIČNO: Napadač Kvadvo Poku (25) preselio se u Anži iz Mahačkale. Fudbaler rodom iz Gane nastupao je do sada u SAD za Atlantu, Njujork Siti i Majami.

17.46ZVANIČNO: Mladi holandski reprezentativac Osama Idrisi (21) potpisao je ugovor sa AZ Alkmarom do 2022. godine. Talentovani napadač je stigao iz Groningena, a stasao je u omladinskoj školi Fajenorda.

17.37 - Juventus definitivno traži novog desnog beka. Opširnije OVDE

17.30 - NOVO: Čelsi i Romu očekuju iscrpni pregovori oko Emersona Plamijerija. Jedan od razloga je isklonost Brazilca ka čestim povredama zbog kojih Plavci najpre žele da ga dovedu na pozajmicu, a potom otkupe na kraju sezone. Vučica traži između 25.000.000 i 30.000.000 evra.

17.26 - A šta čeka Arsen Venger? Opširnije OVDE

17.22 - Svakog trenutka očekujemo da se Teo Volkot slika u dresu Evertona. Krilni napadač će potpisati ugovor na tri i po sezone do leta 2021, a nosiće dres sa brojem 11 koji je slobodan posle odlaska Kevina Miralasa u Olimpijakos.

17.18 - Direktor Intera Pjero Auzilio vratio se ovog popodneva iz Barselone gde je predao poslednju ponudu za Rafinju Alkantaru koja glasi - pozajmica do kraja sezone plus otkup za 35.000.000 evra. Katalonci sada treba da se izjasne, pošto je igrač odavno odlučio da želi na "Meacu".

17.12 - Teško će Parma do Rikarda Orsolinija, posebno jer je Bolonja započela ovog popodneva pregovore sa njegovim ocem i agentom. Treba pronaći formulu kako dovesti mladog krilnog napadača iz Atalante, kojoj ga je Juventus pozajmio do kraja ove sezone.

17.06 - ZVANIČNO: Kolumbijski napadač Džon Stiven Mendoza (25) prešao je iz Korintijansa u francuski Amijen sa kojim je potpisao ugovor do juna 2021.

16.55 - Votford je poslao zvaničnu ponudu za mladog švedskog golmana Pontusa Dalberga (18) koji čuva mrežu IFK Geteborga.

16.50 - Lajpcig će narednih dana napustiti višegodišnji kapiten Dominik Kajzer (29) koji će se preseliti u HSV. Dinosaurusi će za dolazak ovog fudbalera platiti 500.000 evra.

16.43 - Idemo malo do Nemačke gde Lajpcig već sada traži zamenu za Nabija Keitu od leta novog fudbalera Liverpula. Želja Bikova je mladi reprezentativac Nemačke Nadijem Amiri (21), koji ima sasvim solidnu sezonu u Hofenhajmu.

16.36 - ZVANIČNO: Marokanski vezista Jasin Ajub (23) potpisao je ugovor sa holandskim šampionom Fajenordom. Klub sa De Kajpa odmah da je prosledio u njegov dosadašnji tim Utreht na šestomesečnu pozajmicu.

16.28 - Dolazak Erika Svjatčenka iz Seltika znak je da češki defanzivac Filip Novak može da nastavi karijeru u Turskoj. Levi bek Midtjilanda i reprezentacije Češke preseliće se u Trabzon na pozajmicu do kraja sezone.

16.23 - PROPALO: Denis Bojko (29) neće nastaviti karijeru u Brižu. Lider belgijskog šampionata otkazao je pregovore sa golmanom Bešiktaša koji je prošle sezone čuvao mrežu Malage.

16.15 - Juventus straži novog desnog beka za leto, jer iskusnom Stefanu Lihtštajneru ističe ugovor. Želja Stare dame je 22-godišnji Španac Ektor Beljerin iz Arsenala koji ima ugovor do leta 2023. godine, javlja Kalčomerkato.

16.08 - Huan Mata bi mogao da napusti Old Traford na leto kao slobodan igrač. Junajted još uvek nije aktivirao klauzulu o automatskom produženju ugovora za 12 meseci (do leta 2019. godine) pa Španac već sada može da pregovara sa drugim timovima, pogotovo jer će mu posle dolaska Aleksisa Sančeza verovatno biti smanjena minutaža.

16.00 - Đenova je probala da angažuje Manuela Lokatelija, ali je Milan odbio taj predlog. Radilo se o pozajmici, ali u Milanu vide vdzistu kao ozbiljan zalog za budućnost.

15.51 - Ne znamo da li je uopšte vredno pomena, ali hajde... Čelsi je osim Emersona Palmijerija pitao Romu i za Edina Džeka. Nije da sumnjamo u Dž​ekov kvalitet, već da li je on rešenje za Čelsi? Mada, koliko se frke diglo oko Endija Kerola, sve je moguće...

15.34 - BOMBA, BOMBA, BOMBA: Aleksis Sančez je dogovorio sve detalje saradnje sa Mančester junajtedom! Iako se spekulisalo da bi trebalo da postane prvi igrač u Premijer ligi koji je probio barijeru od 20.000.000 evra godišnje, njegova plata biće 16.000.000 evra godišnje, bez bonusa, a ugovor će trajati do juna 2022. godine! Papirologija se završava. Čeka se još samo da Henrik Mhitarjan kaže DA i biće gotovo! Opširnije OVDE

15.25 - (R)evolucija - treći Galaktikosi! Real gasi „BBC“ i prelazi na „NHL“?! Opširnije OVDE.

14.59 - ZVANIČNO: Nikolas Otamendi je produžio ugovor sa Mančester Sitijem do juna 2022. godine! Argentinac je dobio nagradu za odlične igre ove sezone.

14.50 - Stouk je u poodmakloj fazi pregovora sa Augzburgom oko levog beka Kostasa Stafilidisa, tvrdi Skaj Sport.

14.44 - EKSKLUZIVA MOZZART Sporta - Marko Grujić ima novi klub, a imamo i fotografiju s potpisivanja ugovora! OPŠIRNIJE OVDE!

14.30 - DEFINITIVNO: Havijer Maskerano će narednog četvrtka u Kupu kralja odigrati poslednju utakmicu u dresu Barselone i onda se seli u Hebej.

14.17 - Dok se vode intenzivni pregovori oko dovođenja Islama Slimanija, turski Fotomač javlja da Bešiktaš sprema ponudu o pozajmici za Danija Velbeka. Interesovanje za nekada veliku nadu Mančester junajteda nije novost, ali Bešiktaš sve ozbiljnije gleda ka toj opciji.

14.08 - Navijački sajtovi bliski Milanu tvrde da je Atletiko Madrid započeo pregovore oko Susa!

13.59 - Čelsi šalje svoju mladu nadu Nejtana Alana de Souzu na pozajmicu u Belenenses do kraja sezone.

13.50 - GOTOVO: Porto ima novog centarfora - Majeda Varisa. Lorijan je prihvatio Portov predlog za pozajmicu do kraja sezone, uz opciju kupovine od 6.000.000 evra. Varis će u narednih nekoliko sati doći u Porto na medicinske preglede i onda se samo čeka potpis.

13.43 - Loik Remi se rastaje sa Las Palmasom, ali karijeru nastavlja u Primeri, uprkos interesovanju Galatasaraja i nekoliko klubova iz Francuske. Kao što smo pisali, Levante je glavna opcija, a evo i detalja - 1.500.000 evra za pozajmicu do kraja sezone.

13.35 - Beko Fofana i novi pokušaj na Banovom brdu. Opširnije OVDE.

13.28 - Mediji bliski Valensiji tvrde da vrhuška Slepih miševa radi aktivno na tome da vrati Žoaa Kansela na Mestalju. U celu priču se uključio i Žorž Mendeš, koji instistira da se prekine ugovor o pozajmici sa Interom.

13.20 - Kad smo već kod Liverpula, stižu informacije da je Jirgen Klop obavio još jedan razgovor sa Leonom Goreckom kako bi ga ubedio da dođe na Enfild. Ali, mlada zvezda Šalkea želi samo u Bajern.

13.08 - Liverpul je zakazao razgovore sa Emreom Džanom o mogućem produžetku saradnje! Kako Skaj Sport piše, Džan nema nikakav dogovor sa Juventusom, iako je poslednjih nedelja bilo raznih tvrdnji da je dogovor postignut za transfer na leto. Džanu ističe ugovor za šest meseci i tada će biti slobodan igrač. Opširnije OVDE.

13.00 - Ređaju se novosti oko mogućeg odlaska Emersona Palmijerija u Čelsi. Roma je pronašla zamenu u vidu Giljermea Sikere, nekadašnjeg beka Atletika. Sikera je trenutno bez kluba.

12.50 - Katalonski Mundo Deportivo javlja da je Barselona započela pregovore sa Samuelom Umtitijem o produžetku ugovora koji ističe tek u junu 2021. godine. Mada će Umtitiju biti produžen boravak, biće uvećana i otkupna klauzula, koja sada iznosi 60.000.000 evra. Navodno, trebalo bi da ide na 101.000.000 evra. Opširnije OVDE.

12.42 - Kad smo već kod Lestera, Aston Vila je počela misiju dovođenja Leonarda Uljoe na šestomesečnu pozajmicu.

12.40 - Bešiktaš i dalje traži naslednika Čenka Tosuna, a prvi čovek Fikret Orman je ponovo lansirao atak na Islama Slimanija. Orman je u Lesteru, gde je obavio razgovore s upravom Lisica. Navodno, bivši šampion Engleske je spreman da proda rekordno pojačanje, ali samo za odgovarajuću sumu novca i to je saopštio Ormanu.

12.31 - POTVRĐENO: Dortmund je stavio Marka Bartru na transfer listu! Klub je uslišio želju španskom štoperu, koji želi da se vrati u domovinu. Podsetimo, od pokušaja terorističkog napada prošle godine Bart​ra više nije sav svoj i želi da promeni ploču.

12.22 - Evo vesti za navijače Marselja! Uprava kluba razmišlja o tome da angažuje Bakarija Sanju, koji je bez angažmana od letos, kada se rastao s Mančester Sitijem. Od tada trenira individualno u Francuskoj.

12.17 - Transfer bomba iz Serije B - Parma je na pragu dovođenja Alesandra Matrija. Posrnuli velikan postigao je dogovor sa Matrijem oko ugovora, sada se čeka Sasuolo. Naredna Parmina želja je Juventusov biser - Rikardo Orsolini.

12.11 - Dok se čeka trenutak kada će da potpiše Filip Đuričić, Benevento je završio transfer Kristijana Kanavara, sina legendarnog štopera Fabija. Golobradi vezista igrao je za podmladak Sasuola, a dosad je bio na pozajmici u Karpiju.

12.05 - BLIZU JE: Bildov novinar Kristijan Falk, inače zadužen isključivo za dešavanja u Bajernu, javlja da je Bajern postigao dogovor sa Leonom Goreckom o transferu na leto! Ali, da bi transfer bio i zvanično dogovoren, Gorecka će morati da prođe specijalističke preglede, pošto se i dalje muči s nezgodnom povredom kosti.

11.59 - Roma bi novac od Emersonove prodaje mogao da uloži u jačanje veznog reda, a Monći je naciljao metu - Fabijana Ruiza iz Betisa. Radi se o mladom centralnom vezisti Betisa, koga gledaju i najveći klubovi u Španiji. Roma je spremna da plati Betisu otkupnu klauzulu od 15.000.000 evra kako bi osigurala potpis.

11.50 - Nije samo Kevin Gameiro na Svonsijevom radaru. Lokalni mediji u Velsu tvrde da Svonsi merka i Milanov promašaj Andrea Silvu, za koga nudi oko 35.000.000 evra. Pet miliona više nego za Gameira Atletiku.

11.43 - Pisali smo sinoć da je Čelsi zainteresovan za Emersona Palmijerija, a sada je otkriveno da je Roma spremna da Brazilca proda za 25.000.000 evra. Čelsi ne bi imao problem oko potencijalne radne vize, jer je Emerson ima i italijanski pasoš.

11.35 Paulinjo u Portu! Da, dobro ste pročitali i ne, ne radi se o Paulinju iz Barselone. Porto je prebogatom brazilskom „moru“, tačnije u Portimonenseu našao kreativnog vezistu za drugi deo sezone. O Žogo javlja da se radi o pozajmici 23-godišnjeg veziste do kraja sezone, uz opciju kupovine, da je Paulinjo dugo praćen i da Portimonense i Porto imaju dugogodišnje dobre odnose.

11.31 - Kad smo već kod Argentine, Milan je dogovorio prodaju Gustava Gomeza Boki Juniors, javlja Gazeta delo Sport. Radi se o pozajmici do juna 2019. godine za 500.000 evra, uz obavezu kupovine na 5.000.000 evra.

11.25 - Invazija turskih klubova na iskusnog beka Rivera Miltona Kaska. Trabzon, Fenerbahče i Galatasaraj su u poteri za 29-godišnjim brzanjcem, a argentinski mediji tvrde da su spremni da slušaju ponude.

11.22 - Bojan Krkić je na pragu povratka u Stouk. Španac srpskih korena se nalazi na pozajmici u Alavesu, ali nije zadovoljan tretmanom koji dobija. Sve će zavisiti od odluke novog trenera Stouka Pola Lamberta.

11.15 - BOMBA: Bild kada najavi, Bild teško greši... Nemački magazin je na naslovnoj strani najavio da je uprava Dortmunda pikirala baš Mišija Batšuajia kao zamenu za Pjer Emerika Obamejana! Čekamo detalje...

11.08 - Antonio Konte je poludeo zbog potencijalnog dolaska Endija Kerola! Logično, jer ga Italijan uopšte ne želi. Kerol je želja Čelsijeve uprave, a paradoksalno zvuči da će Konte kao zamenu za Mišija Batšuajia, koga takođe nije želeo u timu i koji je doveden zahvaljujući pritiscima s vrha, dobiti još jednog igrača koji mu se ne uklapa u sistem. Neverovatno!

11.03 Simon Minjole bi ovog leta mogao da promeni klub i ligu i preseli se u Napoli, tvrdi italijanski Skaj! Napoli traži zamenu za iskusnog Pepea Reinu, kome ističe ugovor na leto, a pored Minjolea opcije su još i Heronimo Rulji iz Real Sosijedada i Bernd Leno iz Bajera. Uskoro opširnije...

11.00 - Takođe, oglasio se i Ramiresov agent Luis Karlini, koji je najavio odlazak Brazilca iz Đengsua već ove zime. I transfer pravo u Inter.

„Nadamo se najboljem, radimo na tom da Ramires dođe u Inter što pre“.

Posao bi trebalo da izgleda ovako - pozajmica, plus još 6.000.000 evra na kraju sezone. Đengsu radi na dovođenje zamene Ramiresu, a prvi pik je Stefan Mbija iz Hebeja. Na ovom transferu radi Valter Sabatini, kao specijalni savetnik Suninga, vlasnika Đengsua i Intera.

10.58 - Neka bolja vremena dolaze za Inter. Kao što znate sportski direktor Nerazura Pjero Auzilio je u Barseloni, gde dogovara transfer Rafinje, ali u ovom trenutku se bori da smanji Barsina potraživanja na ime otkupa ugovora. Pozajmica stoji, Barsa traži između 35.000.000 i 40.000.000 evra za otkup, ali Auzilio ima veliku šansu da obeštećenje umanji na 30.000.000 evra.

10.54 - GOTOVO: Posle dosta premišljanja uprava Pari Sen Žermena donela je konačnu odluku i dogovorila sve uslove saradnje sa Lasanom Dijarom! Nekadašnji francuski reprezentativac prošao je rigorozne, specijalističke medicinske preglede zbog rovitog kolena, a kada je dobio zeleno svetlo lekarskog tima, stvorili su se uslovi za potpisivanje saradnje. Ugovor će verovatno biti parafiran na dve i po godine, a zvanična promocija najavljena je do petka.

10.50 - ZVANIČNO: Atletik Bilbao vezao je Injakija Vilijamsa novim ugovorom do, verovali ili ne, juna 2025. godine! Dakle - sedam i po godina! Njegova otkupna klauzula uvećana je na 80.000.000 evra i u narednim godinama imaće progresivan rast do brojke od 108.000.000 evropskih novčanica. Opširnije OVDE!

10.46 - GOTOVO: Udarna vest ovog jutra na Ostrvu glasi - Teo Volkot je prošao medicinske preglede i dogovorio sve detalje lične saradnje sa Evertonom. Tokom dana čekamo i fotografiju s dresom i detalje ugovora.

10.42 - Partizan je locirao sledeću primarnu metu na fudbalskom tržištu - Sašu Zdjelara. Više pročitajte OVDE.

10.38 - Crvena zvezda pravi novi rez u igračkom kadru. Opširnije OVDE.

10.34 - Ukoliko vas zanimaju najnovije informacije sa fudbalske pijace, kliknite OVDE.

10.30 - Za početak krenimo o novom razvoju priče oko transfera Rađe Najngolana u Kinu. Čelnici Guangdžoua pronašli su rupu u zakonu kojom će izbeći plaćanje poreza na luksuz. Opširnije OVDE.

Dobro jutro, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport.

Ušli smo polako u drugu polovinu zimskog prelaznog roka, a pre nego što krenemo u nove priče sa pijace, podsetite se OVDE šta se to dešavalo juče.

Detaljno o najbitnijim vestima iz prelaznog roka možete da čitate u našem SPECIJALU ili klikom Na tag "Zimski prelazni rok 2018".

Podsećamo vas da vam kladionica MOZZART u danima zimske fudbalske pijace nudi nešto jedinstveno i premijerno na ovim prostorima - da pogađate gde će ko preći od velikih zvezda! I da zaradite ako vam je „dobra teorija“. Spremili smo vam specijalnu ponudu za najveće transfere ove zime. A biće ih još... Više možete pronaći OVDE.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.