TRANSFER GODINE: Bonući stigao u Milan, navijači ga dočekali kao Boga, dok ga svi ostali smatraju izdajnikom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER GODINE: Bonući stigao u Milan, navijači ga dočekali kao Boga, dok ga svi ostali smatraju izdajnikom (VIDEO)

Na oduševljenje jednog dela Italije i šok drugog, Leonardo Bonući je stigao u Milan i potpisao basnoslovni ugovor sa ‘roso-nerima’.

Izdaja ili ne? Teško je reći. Leonardo Bonući je karijeru počeo u Interu, a fudbalsko ime najviše stekao u Juventusu, gde se zaklinjao da nikada neće napustiti kapije stadiona ‘Stare dame’.
– Ja da odem? Moraćete da me oterate ili da mi sami kažete kada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odlazim, ja sam neću izaći sa ove kapije – govorio je svojevremeno Bonući.
Međutim, kao i mnogi fudbaleri do sada, ‘progutao’ je svoje reči i krenuo za novcem, to ne treba kriti. Jer, Bonući će godišnje sa bonusima dobijati oko 8.000.000 evra na računu, što je nestvarna cifra.
To mu je možda olakšavajuća okolnost u celoj priči o izdaji, ali navijače Milana to ne zanima, baš kao ni cifra od 40.000.000 evra obeštećenja koliko su kineski vlasnici platili Juventusu.
Njima je to nebitno, jer u svojim redovima sada imaju jednog od najboljih štopera današnjice. I zato se raduju.
Doček u Milanu i čuvenoj ‘Kući Milan’ u crveno-crnom delu ‘grada mode’ bio je sjajan.
@bonucci_leo19 at #CasaMilan pic.twitter.com/p4T1CufZK7
— AC Milan (@acmilan) July 14, 2017

 
A post shared by AC Milan (@acmilan) on Jul 14, 2017 at 9:07am PDT


The post TRANSFER GODINE: Bonući stigao u Milan, navijači ga dočekali kao Boga, dok ga svi ostali smatraju izdajnikom (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.