TRAGEDIJA ZA FUDBAL: Iznenada PREMINUO trener Sloge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 13:54

TRAGEDIJA ZA FUDBAL: Iznenada PREMINUO trener Sloge!

Srce nije izdržalo...

Bivši fudbaler Sloge iz Doboja i trener ovog kluba u mlađim kategorijama, Vedran Sofić iznenada je preminuo u 42. godini života od posledica srčanog udara.

On je i prošle godine imao problema sa srcem, preživeo je srčani udar, a u subotu mu je ponovo pozlilo, nakon čega njegovo srce nije izdržalo.

Sofić je nedavno imao operaciju tetive na nozi, koja mu je pukla posle utakmice veterana pre mesec dana. Iako je bio u gipsu, nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa rukovođenjem Omladinske škole Sloge iz Doboja sve do kobnog momenta.

- Bio je pouzdan saradnik i prijatelj, svakoj reprezentativnoj akciji pristupao je profesionalno i odgovorno, temeljno i sistematski. Zračio je posebnom duhovitošću. Bio je posvećen mladim igračima, njihova velika podrška. Krajem maja vodio je juniore Sloge Meridian u finalu Omladinskog Kupa Republike Srpske u Banjaluci protiv Borca - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Datum i mesto sahrane Vedrana Sofića biće naknadno saopšteno.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.