TRAGEDIJA SRPSKOG DEČAKA GA POTRESLA: Mbape poslao poruku za Đorđevića - emotivno, sa TRI srca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 18:59

TRAGEDIJA SRPSKOG DEČAKA GA POTRESLA: Mbape poslao poruku za Đorđevića - emotivno, sa TRI srca (FOTO)

Fudbalski majstor.

Svetski prvak sa Francuskom, napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape, pružio je podršku srpskom dečaku Gabrijelu Đorđeviću (14) koji je brutalno pretučen od strane francuske policije.

- Pravda za Gabrijela - napisao je Mbape na društvenim mrežama, uz tri srca.

Srpski tinejdžer je uhapšen u noći između 25. i 26. maja. Francuski mediji prenose da je dečak uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog pokušaja krađe mopeda. Policija je prekoračila ovlašćenja i nanela teške telesne povrede dečaku, koji je ima povrede glave, slomljena mu je kost ispod levog oka i ima tri izbijena zuba. Dečak je kasnije ispričao da su ga tukla tri muškarca i žena, jedno koleno su mu stavili na glavu, drugo na ramena, dok mu je žena držala zglobove.

- Bradati, prilično debeo policajac, šutirao me je čizmama u glavu - ispričao je Gabrijel.

Srpski dečak živi u gradiću Bondi na severozapadnom obodu Pariza, gde je odrastao i sam Kilijan Mbape.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.