TRAGEDIJA POTRESLA FUDBALSKI SVET: Bivši igrač Viljareala (25) pronađen mrtav! Tri dana ga tražili

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 19:11

TRAGEDIJA POTRESLA FUDBALSKI SVET: Bivši igrač Viljareala (25) pronađen mrtav! Tri dana ga tražili

Večna mu slava.

Urugvajski fudbaler Franko Akosta tragično je nastradao. Pronađen je mrtav u Urugvaju, posle tri dana potrage.

Fudbaler je nestao u subotu, kada je na jugu Urugvaja otišao na reku, kako bi vozio kajak. Poslednji put je viđen u subotu i od tada se tragalo za njim, a sada je pronađen mrtav.

Deeply shocked and saddened by your passing. We will always remember you, Franco. RIP. pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/XDVtttulFj

— Villarreal CF English (@Eng_Villarreal) March 8, 2021

Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

Potvrđeno je da je pokušao da pređe reku i da ga je voda povukla, pa se u reci udavio. Akosta je imao 25 godina.

Igrao je na poziciji napadača i u karijeri je nastupao Feniks, Viljareal, Boston, Plasu i Atenas.

Bio je najbolji strelac u svim mlađim kategorijama Urugvaja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA ZA URUGVAJSKI FUDBAL: Mladi fudbaler stravično nastradao!

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2021

Urugvajski fudbaler Franko Akosta tragično je nastradao nakon vožnje kajakom na jugu Urugvaja, a imao je samo 25 godina.  Nekadašnji napadač španskog Viljareala je posle trodnevne potrage pronađen mrtav. On je nestao u subotu kada je otišao na jug Urugvaja na reku da bi vozio kajak. Lokalne vlasti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.