TEVEZ POSLUŠAO MARADONU I VRATIO SE U SITI

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEVEZ POSLUŠAO MARADONU I VRATIO SE U SITI

Rekao sam Tevezu pre tri meseca da mora da razgovara sa Manćinijem što pre je moguće. To sam uradio ne zato što je gubio novac, već zato što je morao ponovo da igra fudbal

LONDON- Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona otkrio je danas da je nagovorio Karlosa Teveza da prekine svađu sa trenerom Mančester Sitija Robertom Manćinijem i vrati se klupskim obavezama.

"Rekao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tevezu pre tri meseca da mora da razgovara sa Manćinijem što pre je moguće. To sam uradio ne zato što je gubio novac, već zato što je morao ponovo da igra fudbal", rekao je Maradona.

Maradona i Tevez sastali su se u januaru u Argentini, posle čega je napadač odlučio da se izvini treneru i saigračima i vrati u tim Sitija.

Sukob Teveza i Manćinija počeo je u septembru prošle godine kada je u meču Lige šampiona protiv Bajerna odbio da uđe sa klupe.

Tevez je bio novčano kažnjen i suspendovan, a kontroverzni Argenrtinac se tada bez dozvole kluba vartio u domovinu.

Uprkos najavljivanim transferima u Milan, Inter, PSŽ, Korintijans ili Anži, Tevez se posle šest meseci vratio u Mančester Siti i u prošlom kolu protiv Čelsija asistirao Nasriju kod pobedonosnog gola.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.