Izvor: Radio Dunav, 16.Sep.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE UTAKMICE ZA MLADOST I BRATSVO

Fudbalski klub Bratstvo će u okviru 6. kola Srpske lige grupa Vojvodina na svom terenu dočekati drugoplasiranu ekipu Dunav iz Starih Banovaca. Obe ekipe su u prethodnom kolu bile ubedljivi i zabeležile pobede od 3:0 pa je za očekivati odličan meč između ova dva rivala.
Utakmica Bratstvo – Dunav igra se u subotu 17. septembra sa početkom od 16 sati.
OFK Mladost Apa u okviru 6. kola Bačke zone igra protiv ekipe Bečeja 1918. Mladost se nalazi u promenljivoj formi i igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << po principu “toplo/hladno”, ali ukoliko žele da u subotu osvoje bodove moraće da pruže svoj maksimum jer im na noge dolazi trenutno prvoplasirana ekipa iz Bečeja i možda najveći kandidat za ulazak u viši rang takmičenja.
Meč između Mladosti i Bečeja igra se u subotu na stadionu kraj Dunava sa početkom od 16 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Derbi kola u subotu - FK Bratstvo 1946 dočekuje Dunav iz Starih Banovaca

Izvor: 025info.rs, 16.Sep.2016

U subotu, 17.09.2016.godine na programu je šesto kolo u okviru Srpske lige grupa Vojvodina. FK Bratstvo 1946 kao domaćin dočekuje ekipu FK Dunav iz Starih Banovaca. Ova utakmica je ujedno i derbi kola. Termin odigravanja utakmice je 16 sati i očekuje se da stadion bude popunjen navijačima do poslednjeg...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.