Izvor: Radio Dunav, 16.Maj.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEREKVEŠ ZAKOMPLIKOVAO SITUACIJU LIDERU PFL SOMBOR

Fudbalski klub Terekveš iz Svilojeva je u okviru 25. kola Područne fudbalske lige Sombor kao gost savladao ekipu Poleta iz Karavukova sa 1:0. Odbrane i jedne i druge ekipe su dominirale tokom utakmice pa je viđen samo jedan pogodak za 90 minuta fudbala. On je delo Uzelca koji je nakon dobre akcije fudbalera Terekveša pogodio mrežu i tako doneo nova tri boda Svilojevčanima.
U narednom kolu u Svilojevo dolazi trećeplasirana ekipa BSK iz Bačkog Brestovca koji je još u igri za plasman u viši rang takmičenja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Veseljko za MONDO: Bačkopalanačka bajka!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2016

Fudbaleri Bačke ostvarili su istorijski uspeh plasmanom u najviši rang srpskog fudbala, a jedan od najboljih fudbalera ovog tima Veseljko Trivunović govorio je za MONDO o ovom uspehu. Poručuje: "I ja bih kao Sale Ilić!"..Bačka Palanka slavi!..Fudbaleri Bačke su u velikom stilu ušli u Superligu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.