Izvor: Radio Dunav, 09.Apr.2015, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEREKVEŠ POBEDIO, SILNI JELISAVAC

Fudbalski klub Terekveš iz Svilojeva juče je na svom terenu savladao  Omladinac iz Deronja sa 3:0. Posle dugo vremena od svilojevčana smo videli dobro u lepu igru, od samog starta su bili odlučni da trijumfuju na ovom meču.  Kvalitetnu fudbalsku partiju čitavog tima  krunisao je Bojan Jelisavac  postigavši het-trik. Naredni meč Terekveš igra protiv BSK-a u Bačkom Brestovcu.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Jelisavac het-trikom vratio Svilojevčanima samopouzdanje

Izvor: 025info.rs, 09.Apr.2015

U okviru 20. kola lige Područnog fudbalskog saveza Sombor, Fudbalski klub Terekveš iz Svilojeva savladao je juče na svom terenu Omladinac iz Deronja rezultatom 3:0...Nakon nekoliko kola bez pobede, Svilojevčane je do trijumfa vodio sjajni Bojan Jelisavac koji je postigao sva tri gola na ovom susretu....

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.