Izvor: Radio Dunav, 14.Mar.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEREKVEŠ NADIGRAO “HERCEGOVCE”, NAJAVA PRAVE FORME ZA PROLEĆE

Fudbalski klub Terekveš iz Svilojeva je u prvom kolu prolećnog dela Područne fudbalske lige na gostovanju savladao ekupu Hercegovac iz Gajdobre sa 3:0(1:0). Svilojevčani su odigrali jedan od najboljih mečeva kao gosti i tokom čitavog meča imali inicijativu koju su uspeli da krunišu sa tri postignuta gola i tako najavili da će u nastavku prvenstva biti težak rival za sve protivnike.
Prvi gol delo je Marka Radakovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << drgu pogodak postigao je Kuntić iz slobodnog udarca, dok je konačan rezultat postavio Stefan Ožegović.
Terekveš će sledeći meč odigrati u nedelju protiv ekipe Starog Grada iz Bačke Palanke. Utakmica se igra na stadionu u svilojevu sa početkom od 14 sati i 30 minuta.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.