TEJLOR SVIFT POKUPILA SVU SLAVU NA NAJZNAČAJNIJEM SPORTSKOM DOGAĐAJU U AMERICI: Samo se priča o tom poljupcu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 10:37

TEJLOR SVIFT POKUPILA SVU SLAVU NA NAJZNAČAJNIJEM SPORTSKOM DOGAĐAJU U AMERICI: Samo se priča o tom poljupcu (VIDEO)

Čestitala je na "pravi način" moimku na pobedi.

Održan je Superboul i bio je to pravi spektakl (Kanzas Siti Čifsi su slavili protiv San Francisko Fortinajnersa), ali jedan momenat po završetku meča je ukrao slavu svemu što se do tada dogodilo. Poljubac Tejlor Svift i jednog junaka velike pobede Čifsa Trevisa Kelsija je postala stvar o kojoj pričaju svi oni koji vole, ali i ne vole američki fudbal.

Ona je i tokom meča glasno bodrila tim svog izabranika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kamere su stalno prikazivale njene reakcije.

Kada je meč bio gotov, a Čifsi i zvanično stigli do titule, kamera je potražila Tejlor koja je na tribinama najpre iskapila pivo, a potom potrčala u zagrljaj Kelsija.

The Super Bowl smooch hits different pic.twitter.com/rTPCo3qPQJ

— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) February 12, 2024
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.