TADIĆ O MUNDIJALU: Piksi je promenio tim, želimo ATRAKTIVNE protivnike u Kataru

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

TADIĆ O MUNDIJALU: Piksi je promenio tim, želimo ATRAKTIVNE protivnike u Kataru

Oseća se zajedništvo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, istakao je da priželjkuje atraktivne rivale na Svetskom prvenstvu u  Kataru.

S obzirom na to da je već obezbedila direktan plasman na Mundijal, Srbiju tokom ove reprezentativne pauze očekuju prijateljske utakmice, a prvu će igrati protiv Mađarske u četvrtak.

Kapiten je istakao da se tim mnogo promenio od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je Dragan Stojković Piksi selektor Orlova.

- Bili smo i pre jaki individualno, ali od dolaska Stojkovića postoji zajedništvo, imamo dobru, iskrenu atmosferu. Taj individualni kvalitet dolazi do izražaja, svi znaju šta se od koga očekuje, nema problema. To je ključ, zajedništvo, sloga, uživanje. Znamo šta predstavlja naša zemlja, igramo sa ljubavlju i strašću i željom da pobedimo. I da svi uživaju i navijači i mi - ističe fudbaler Ajaksa.

Srbija će u žrebu za Mundijal biti u trećem šeširu.

- To je nebitno. Pokazali smo da smo fokusirani samo na nas, našu igru i to nam prija, momci osećaju samopouzdanje. Voleli bismo atraktivne, dobre protivnike, kakvi na Svetskom prvenstvu samo i jesu. Ali ostajemo fokusirani smo na našu igru i onda nema probelma - navodi Tadić.

Do kraja godine Tadić će izvesno imati više od 90 utakmica za nacionalni tim.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.