Svi kombinuju, a niko ne radi

Izvor: B92, 12.Sep.2012, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi kombinuju, a niko ne radi"

Beograd -- Zamenik predsednika PUPS-a Milan Krkobabić izjavio u Kažiprstu B92 da se Srbija pretvorila u fudbalske klubove, gde svi kombinuju, a niko ništa ne radi.

Na pitanje da prokomentariše svoju raniju izjavu da je ono što se trenutno dešava u Srbiji poput političke kuglane, gde umesto čunjeva neko diže ljude i pravi neke čudne većine, Krkobabić je rekao da mu se "nimalo ne sviđa ovo što neko sada naziva prekomponovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti".

"Ja ne vidim te neke genijalne kompozitore koji prekomponuju. Hajde da budemo praktični. U šta nam se pretvorila Srbija ?- U ostrašćenost i podeljenost. Ljudi sede po provinciji - opštinama i kafanama i komponuju: da li su ovi jači ili oni. Niko ništa ne radi četir- pet meseci. Prave se kombinacije ko će da utrči, ko neće, ko će biti u karantinu. Pretvorili su se u fudbalske klubove", kaže potpredsednik PUPS-a.

Na pitanje da li je PUPS pokušao da o tome razgovara sa koalicionim partnerima, odgovorio je da nije siguran ni da pojedini opštinski odbori stranaka o tome uopšte razgovaraju sa svojim centralama. "Jednostavno otvorena je jedna kutija i iz nje je izletelo sve i svašta i to je uzelo maha", dodao je Krkobabić.

Kao primer onoga što se trenutno dešava u Srbiji naveo je Aleksandrovac, koji je za četiri meseca tri puta promenio vlast. "Recite mi šta mislite o liderima male lokalne samouprave koji za četiri meseca tri puta biraju predsednika opštine i rukovodstvo. To je besmisleno, to može samo u Srbiji", istakao je Krkobabić.

Kada je reč o promeni vlasti u Beogradu, on je podsetio da DS u gradskom parlamentu ima 50 odbornika, a PUPS četiri plus još jednog i da se, čisto matematički gledano, ta vlast ne može promeniti, jer je za smenu gradonačelnika potrebno 56 odbornika.

Krkobabić je takođe govorio i o reformi penzionog sistema, socijalnim davanjima i o MMF-u, o čemu opširnije možete čitati na našim stranicama BIZ-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Ne postoje mogućnosti za promenu vlasti u Beogradu

Izvor: Blic, 12.Sep.2012

Potpredsednik PUPS Milan Krkobabić izjavio je danas da ne postoje mogućnosti za promenu vlasti u Beogradu..."Što se tiče Beograda, demokrate imaju 50, PUPS četiri, plus jednu nestranačku ličnost, znači pet, a za smenu Dragana Djilasa potrebno je 56. Znači ne postoji mogućnost, to je matematika",...

Nastavak na Blic...

Krkobabić: Samo sede i kombinuju, a ništa ne rade

Izvor: Kurir, 12.Sep.2012

Potpredsednik PUPS-a rekao je da mu se ne sviđa "prekomponovanje" vlasti po raznim gradovima, navodeći da je njegova skorašnja metafora da su u pitanju "političke kuglane" u potpunosti adekvatna..BEOGRAD - Potpredsednik PUPS Milan Krkobabić izjavio je danas da ne postoje mogućnosti za promenu vlasti...

Nastavak na Kurir...

'Svi kombinuju, a niko ne radi'

Izvor: medio.rs, 12.Sep.2012

Beograd -- Zamenik predsednika PUPS-a Milan Krkobabić izjavio u Kažiprstu B92 da se Srbija pretvorila u fudbalske klubove, gde svi kombinuju, a niko ništa ne radi.

Nastavak na medio.rs...

"Svi kombinuju, a niko ne radi"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012

Srbija se pretvorila u fudbalske klubove, gde svi kombinuju, a niko ništa ne radi, izjavio je zamenik predsednika PUPS-a Milan Krkobabić u Kažiprstu B92...Nimalo mu se ne sviđa ovo što neko sada naziva prekomponovanje vlasti: Krkobabić..Na pitanje da prokomentariše svoju raniju izjavu da je ono...

Nastavak na Vesti-online.com...

Krkobabić: Svi kombinuju, niko ne radi!

Izvor: Kurir, 13.Sep.2012, 07:01

On je kazao i da mu se „nimalo ne sviđa ovo što neko sada naziva prekomponovanjem vlasti“..BEOGRAD - Raspalio po svima!..Zamenik predsednika PUPS Milan Krkobabić rekao je juče u „Kažiprstu“ na TV B92 da se Srbija pretvorila u fudbalske klubove, gde svi kombinuju, a niko ništa ne radi...On...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.