Svečano otvoren turnir u fudbalu u Bloku 70

Izvor: Blic, 20.Sep.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren turnir u fudbalu u Bloku 70

Turnir u fudbalu na Novom Beogradu na nedavno renoviranom fudbalskom terenu, počeo je sinoć i trajaće sedam dana.

Dragomir Petronijević, član Gradskog veća i Slavko Gak, gradski sekretar za sport i omladinu sinoć su svečano otvorili turnir u fudbalu u bloku 70 na Novom Beogradu.

Na inicijativu gradskih odbornika, a u komunikaciji sa gradskim preduzećima, posebno sa JKP "Zelenilo - Beograd", nakon dugo vremena popravljen je i kompletno uređen teren za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbal u ovom bloku. Turnir će trajati sedam dana, a učestvovaće 28 ekipa.

Turnir u fudbalu se već dugi niz godina održavao u bloku 70 na Novom Beogradu i predstavljao pravu malu tradiciju građana iz ovog dela Novog Beograda.

Celokupna sredstva koja su pomogla ovaj turnir, namenjena su za nagradni fond, pa tako prvoplasiranoj ekipi pripada nagrada u iznosu od 70.000 dinara, drugoplasiranoj 30.000, a trećeplasiranoj 10.000 dinara, a najboljem igraču odlazi 5.000 dinara. Osim novčanih nagrada, obezbeđeni su i pobednički pehari.

- Nastavićemo direktnu komunikaciju sa našim sugrađanima, što donosi konkretne rezultate i na taj način će Novi Beograd biti na pravom putu da postane pravi servis građana - izjavio je Petronijević.

Gradska odbornica Milica Bahunek kao jedan od glavnih organizatora ovog događaja zahvalila se zbog velikog odziva ljudi.

- Pozivamo sve poklonike sporta, ali i sve zainteresovane da podrže ovu sportsku manifestaciju svojim prisustvom na utakmicama u narednim danima - istakla je Bahunek.

Ideja ovog turnira je da učesnici, kao i svi okupljeni nastave da nose sa sobom nezaboravno iskustvo i da se vrati duh igre, ne samo deklarativno, već i suštinski.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.