Sve više nasilja u Argentini

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više nasilja u Argentini

Argentina je jedna od najvećih svetskih sila kada je fudbal u pitanju, ali nasilje na sportskim terenima, sa često smrtnim ishodom, kvari celokupni utisak.

Jedan aktivista grupe „Hajde da sačuvamo fudbal” rekao je da je u Argentini bilo 13 smrtnih slučajeva za nešto više od godinu dana.
Novinari, sudije i drugi koji su ispitani, kažu da je problem što su vođe huligana povezane s klubovima, političarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i fudbalskim zvaničnicima i da to sprečava delovanje tužilaštvo, pa se nasilje nastavlja.
Novinar Gustavo Grabija koji je godinama proučavao problem, rekao je da je nemoguće da bude optimista u situaciji kada je sve više nasilja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani veliki problem u Argentini

Izvor: B92, 25.Apr.2011

Argentina je jedna od najvećih svetskih sila kada je fudbal u pitanju, ali nasilje na sportskim terenima, sa često smrtnim ishodom, kvari celokupni utisak...Jedan aktivista grupe "Hajde da sačuvamo fudbal" rekao je da je u Argentini bilo 13 smrtnih slučajeva za nešto više od godinu dana...Novinari,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.