Sutra polufinalne utakmice u Kupu FSGKG

Izvor: KGsport.info, 17.Okt.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra polufinalne utakmice u Kupu FSGKG

Takmičenje za Kup na području Fudbalskog saveza grada Kragujevca privodi se kraju. Sutra, sa početkom u 14,30 časova, odigraće se polufinalne utakmice. U Bresnici zonaš Slavija dočekuje gradskog prvoligaša Budućnost iz Resnika, a u Sabanti Žeželj se sastaje sa zonašem iz Palilula Arsenalom.
U ovom najmasovnijem fudbalskom takmičenju na teritoriji Kragujevcu startovalo je preko 40 ekipa, i to od najnižeg stepena Treće gradske lige, pa sve do Srpske lige “Zapad”. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Ekipa Radničkog nije učestvovala, jer je kao pobednik Kupa grada Kragujevca za ovu godinu nastupala u Kupu na području Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, a izborila je i plasman u Prvu ligu Srbije.
Svakako najveće iznenađenje u dosadašnjem toku takmičenja priredio je gradski drugoligaš ekipa Žeželja iz Sabante, koja se plasirala među četiri najuspešnije ekipe na području FSGKG eliminacijom Bukorovca i Erdoglije 1931 na domaćem terenu, a Ćave i Pobede Beloševac u gostima.
Tekst i foto: M. J
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Slavija i Žeželj u finalu Kupa grada Kragujevca (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 18.Okt.2017, 22:00

Fudbaleri Slavije boriće se sa ekipom Žeželja u finalu za pehar FSGKG.. U polufinalu Kupa na području Fudbalskog saveza grada Kragujevca, Slavija je danas u Bresnici bila uspešnija od Budućnosti iz Resnika sa 4:2, a OFK Žeželj je u Donjoj Sabanti eliminisao zonaša iz Palilula, ekipu Arsenala,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.