Sutra konačno odluka da li će Radnički u Evropu?

Izvor: RadioCity.rs, 25.Maj.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra konačno odluka da li će Radnički u Evropu?

Ova odluka trebalo je da bude doneta još juče, a zatim je bila prolongirana za danas. Međutim kako City radio saznaje odluku ko će biti treći učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope, Fudbalski savez Srbije doneće sutra.
Podsećamo da je rezultatski Mladost iz Lučana poslednji tim koji se na tabeli izborio za učešće u kvalifikacijama. Niški Radnički ali i gradsko rukovodsvo ukazali su na brojne nepravilnosti u poslovanju kluba iz Lučana.

Navodi se čak da >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << FSS nije smeo da da dozvolu Mladosti za takmičenje u Super ligi Srbije, zbog dugogodišnje blokade u kojoj se klub nalazio.
Dva kluba sada pomno očekuju sutrašnji dan, kada bi komisija za licenciranje i FSS trebali  donesu konačnu odluku.     
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: FS Srbije o Ligi Evrope sutra, sad Radnički bliži Evropi

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2017

Telenovela „Evropska licenca“ ulazi u svoju treću sezonu. Ni nakon dva dana, nije jasno ko će u Evropu. . . Kako se navodi na sajtu FSS-a, zbog preobimne dokumentacije koja je dostavljena, te traženja mišljenja od strane organa UEFA, odluka će biti doneta sutra. . HotSport nezvanično saznaje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.