Suspenzija izraelskom selektoru

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Feb.2011, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspenzija izraelskom selektoru


Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zatražila je od Fudbalskog saveza Izraela da suspenduje selektora Žana Fernandesa zbog dugovanja katarskom Al Rajanu.
Čelnici FIFA zahtevaju da se nekadašnjem reprezentativcu Francuske zabrani svaki posao vezan za fudbal.
– Dobili smo zahtev od svetske kuće fudbala koji se odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na našeg selektora – potvrdili su u izraleskom Savezu.
Fernandes neće moći da predvodi najbolje izraelske fudbalere sledećeg meseca u utakmicama protiv Letonije i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
Predsednik Fudbalskog saveza Izraela Avi Luzon izjavio je da će sledeće sedmice razgovarati sa šefom stručnog štaba državnog tima i njegovim advokatima i da se nada da će uspeti da pronađu najbolje rešenje za sve strane.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.