Superliga, UŽIVO: Sudbonosni dan za Napredak, Voždovac, Donji Srem...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga, UŽIVO: Sudbonosni dan za Napredak, Voždovac, Donji Srem...

Vojvođanski derbi u Pećincima, na tržnom centru borba za opstanak, Nišlije na Karaburmi, Kragujevac čeka Lučance...

Borba za tri prva mesta na tabeli Superlige verovatno je odlučena, ali na dnu tabele besni fudbalski rat za opstanak u eliti. Kao i nekoliko prethodnih i ovo 27. kolo moglo bi da ima sudbonosni značaj za pojedine superligaše.

Pre svega se to odnosi na Voždovac i Napretak koji će u Zaplanjskoj biti bitku sa direktnim rivalom u borbi za statusom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << superligaša. Zmajevi su u seriji od tri pobede, a dobio je i dva poslednja susreta sa današnjim rivalom. Takođe i dva poslednja kao domaćin i to oba uz GG3+. Stoga je i sada Voždovac blagi favorit, pa se u MOZZART kladionicama kec plaća kvotom 1,95, iks vredi 3,25, dvojka čak 3,80. Igra GG3+ plaća se kvotom 3,00, ali nismo sigurni da će pod pritiskom suparnički timovi moći da se opuste i prikažu efikasnu partiju.

Bodove spasa traži i Donji Srem, koji na Katpoint areni čeka grogiranu Vojvodinu. Novosađani su nanizali tri poraza, a Sremce nisu savladali iz poslednja tri okršaja. Opet, Sremci nisu savladali Vošu u tri susreta kod kuće. Svaki je završen u omeru 0-2 gola što je tip koji bi uplatu mogao da vam pomnoži kvotom 1,69. Poslednja tri meča Sremaca kod kuće su međutim donela makar tri gola (kvota 2,05).

Na Karaburmi se sastaju OFK Beograd i Radnički iz Niša, koji je u poslednjih pet kola osvojio 13 od mogućih 15 bodova, ali je izgubio poslednjih šest mečeva na Omladinskom stadionu. Na četiri od njihovih pet poslednjih obračuna vredelo se kladiti na GG3+, a taj tip danas vredi 2,80. Nišlije su favoriti, pa je dvojka procenjena na 2,25, a kec na celih 3,30.

U Kragujevcu već prežaljeni Radnički posle četiri uzastopna poraza čeka Mladost iz Lučana. Posledica užasnih uslova života na Čika Dači za posledicu ima i kvotu od sveha 1,40 na pobedu Lučanaca, ali budite oprezni. Na poslednjih pet megdana ova dva tima gost ne samo što nije pobedio, nego nije postigao ni gol. Ako verujete da će Radnički odoleti - dupla šansa 1X stoga bi mogla da vam uplatu pomnoži primamljivom kvotom 2,70.

Partizan od 19 sati dočekuje Spartak, ali o tome u odvojenom postu nešto kasnije. U istom terminu Borac će u Čačku ugostiti Novi Pazar, koji se nada kiksu Vojvodine u Pećincima i ostanku na četvrtom mestu na tabeli,  poslednjem koje vodi u Evropu.

Superliga, 27. kolo:

17.00: OFK Beograd – Radnički Niš

17.00: Radnički Kragujevac – Mladost Lučani

17.00: Donji Srem – Vojvodina

17.00: Voždovac – Napredak

19.00: Borac Čačak – Novi Pazar

19.00: Partizan – Spartak

Nedelja:

17.00: Rad – Jagodina

19.00: Čukarički – Crvena zvezda

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.