Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šunjić: Sanjao sam Seriju A

Fudbalski reprezentativac BiH Toni Šunjić karijeru će nastaviti u Italiji. Defanzivac "zmajeva" ubuduće će nositi dres Palerma, a iako se proteklih dana spekulisalo i čak dovođen u pitanje, transfer iz Štutgarta u Italiju ipak će se desiti. Fudbaler koji je ponikao u mostarskom Zrinjskom i zatim još nosio dres Kortrijka, Zorje i Kubana, doputovao je u Italiju kako bi finalizovao prelazak.

"Sretan sam što ću imati priliku igrati u jednoj od najboljih liga na svijetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Uvijek mi je bio san zaigrati u Seriji A. Drago mi je što u Palermu ima još igrača sa Balkana. Spreman sam za treninge, a trener će odlučiti hoću li igrati već narednog vikenda", rekao je Šunjić, čiji novi klub trenutno vodi bitku za opstanak u Seriji A i nalazi se na 18. mjestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.