Šumadija 1903 obeležila krsnu slavu i 113. rođendan

Izvor: KGsport.info, 27.Sep.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadija 1903 obeležila krsnu slavu i 113. rođendan

Foto: RTK

Fudbalski klub Šumadija 1903 je i ove godine obeležio svoju krsnu slavu Krstovdan tradicionalnim obredom sečenja slavskog kolača, uz prisustvo brojnih zvanica.
Najstariji srpski fudbalski klub, koji ove godine proslavlja svoj 113. rođendan, uspešno egzistira na fudbalskoj mapi Srbije, uprkos teškim okolnostima u savremenom društvu. Šumadija 1903 je takmičući se u Srpskoj ligi Zapad prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << dve sezone završavala u gornjem delu tabele, što je veliki iskorak u odnosu na prethodni period, kada se ovaj klub igrao u Zoni Morava.
Ove sezone Šumadinci su i pored kvalitetnog igračkog kadra nešto lošije startovali, što je dovelo do promene na klupi, pa je Igora Tufegdžića zamenio Vladimir Pantelić. Iz Šumadije poručuju da je cilj kluba ove sezone sredina tabele, uz postepeno jačanje omladinske škole.
Inače, obeležavanju klupske slave prisustvovao je veliki broj uglednih zvanica, poput generalnog sekretara predsednika Republike Srbije Nedeljka Tenjovića i pomoćnika gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta Nikole Uroševića.

Ovogodišnji domaćin slave bio je Vladimir Čađenović, generalni sekretar kluba.
 
 

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.