Suluda ideja Roberta Mančinija: Mario Baloteli u špicu Intera!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suluda ideja Roberta Mančinija: Mario Baloteli u špicu Intera!

Tako barem tvrdi torinski Tutosport, koji piše da je strateg Intera tu želju već predočio novom izvršnom direktoru kluba Majkl Bolingbruk, kao i da bi Baloteli tim slučajem došao kao pozajmljen igrač na Đuzepe Meacu

Roberto Mančini nudi novi fudbalski život Mariju Baloteliju, koji bi definitivno mogao da predstavlja poslednju šansu za nestašnog golgetera da ostane na najvećoj pozornici.

Tako barem tvrdi torinski Tutosport, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji piše da je strateg Intera tu želju već predočio novom izvršnom direktoru kluba Majkl Bolingbruk, kao i da bi Baloteli tim slučajem došao kao pozajmljen igrač na Đuzepe Meacu.

Navodno, Baloteli bi mogao odlično da se snađe u Interovoj formaciji 4-2-3-1, jer pokriva više pozicija u napadu. Takođe se navodi da dolazak bivšeg italijanskog reprezentativac nema direktnu vezu sa odlaskom Maura Ikardija, odnosno da Baloteli ne bi predstavljao njegovu direktnu zamenu, već opciju više u rotaciji.

Baloteli je prošlu sezonu proveo kao pozajmljen igrač Milana, ali je kasnije imao nezgodnu operaciju prepona, pa je na neslavan način završio sezonu, koja je i onako bila ispod svih očekivanja uprave Rosonera.

Dakle, Mančini je novim kineskim ljudima u klubu predočio svoju suludu ideju, ostaje da se vidi da li će je oni prihvatiti.

Svoju osudu za ovakvu ideju mogli bi da daju i navijači Intera, od kojih se Baloteli pre šest godina nije oprostio na baš najsjajniji način jer je otkrio da je oduvek bio navijač Milana.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.