Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 20:16

Sulejmani žali zbog odlaska Oroa: Od početka je bio tu za mene, ali fudbal nije uvek lak

"Uvek postoje teški trenuci. Proveli smo pet godina zajedno, mnogo sam naučio od njega...", kaže srpski fudbaler

Miralem Sulejmani je presrećan zbog činjenice što je produžio ugovr sa Jang Bojsom na još dve godine, ali priznaje da je tužan što je klub napustio iskusni francuski golgeter Gijom Oro, sa kojim je prošao najlepše trenutke u novijoj istoriji kluba iz Berna.

Nekadašnji napadač Pari Sen Žermena u proteklih šest sezona odigrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 173 utakmice i postigao 115 golova, ali je u prošloj sezoni više bio povređen nego na terenu.

"Saosećam se sa njim. Nije lako. Fudbal nije uvek lak. Uvek postoje teški trenuci. Proveli smo pet godina zajedno, bio je tu za mene od samog početka. Mnogo sam naučio od njega...", u tužnom tonu je rekao Sulejmani.

Ipak, srpski fudbaler ne krije zadovoljstvo zbog produžetka saradnje sa klubom u kojem je od 2015. godine.

"Uzbuđen sam, zaista srećan. Drago mi je što se priča sa Jang Bojsom nastavlja. Sa svim povredama koje sam imao poslednjih godina bilo je sve samo ne lako. Ali uvek sam verovao u sebe i to da ću se vratiti spreman. Tako i sada verujem da mogu ponovo da postanem važan za tim. Ovo je poseban trenutak za mene", rekao je Sulejmani.

Klub iz Berna je ušao u srce brzonogog veziste.

"Sad ulazim u svoju šestu sezonu. Ovde sam se osećao kao kod kuće od prvog treninga. Klub me jako dobro poznaje, kao i ja njega. Osećam se odlično. Porodica je ovde i oseća se sjajno. Deca idu u školu, grad je fantastičan za život, kao i zemlja. Mnogo smo postigli zajedno, osvojili tri titule zaredom, ali još uvek smo gladni i radujemo se novoj sezoni".

Pregovori nisu bili lagani, Sulejmani je morao da pristane i na smanjenje plate, ali ne želi to da potencira.

"Hajde da kaćemo ovako: na kraju su dve strane postigle dogovor".

Jang Bojs ima priliku da osvoji i duplu krunu, s obzirom da će finale kupa iz prošle sezone biti odigrano za desetak dana.

"Jasno, čak iako ne znamo pobednika. Čudno je da su nam tu već kvalifikacije za Ligu šampiona, a tek nas čeka poslednja utakmica iz prošle sezone. Već smo imali šansu za duplu krunu pre tri godine, ali nismo uspeli. Želimo to da nadoknadimo ove godine".

Mnogi ga zbog tri vezane titule već smatraju legendom kluba.

"To je naravno velika čas za mene. Posebna je stvar, posebno što je Jang Bojs dugo čekao na ove titule", poručio je Sulejmani.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.