Sulejmani od petka u Vest Hemu

Izvor: B92, 10.Avg.2010, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejmani od petka u Vest Hemu

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani od petka će postati član Vest Hema, piše "Sportski žurnal".

Sulejmani, koji je član Ajaksa, narednih godinu dana igraće kao pozajmljen igrač u londonskom klubu, sa opcijom da 'čekićari' narednog leta otkupe njegov ugovor.

Sulejmani će tako postati osmi fudbaler iz Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle Nemanje Vidića, Branislava Ivanovića, Milana Jovanovića, Nenada Milijaša, Nikole žigića, Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića, koji će igrati u najkvalitetnijoj ligi u Evropi.

Srećan sam što ću igrati u najjačoj ligi u Evropi. Spreman sam za izazov, uveren sam da ću dobiti šansu jer se menadžer Avram Grant pozitivno izjasnio o mojim kvalitetima. Drago mi je što ću sarađivati i sa našim bivšim reprezentativcem Željkom Petrovićem. On će mi pomoći da se što brže prilagodim engleskim zahtevima. Odgovara mi ostrvski stil igre i siguran sam da ću napredovati", rekao je Sulejmani.

Sulejmani je u Ajaksu proveo dve godine, gde je došao kao najskuplji igrač u istoriji holandskog fudbala pošto je njegov transfer iz Herenvena u redove ’kopljanika’ koštao 16 miliona evra.

Prvom sezonom sam bio zadovoljan, postigao sam deset golova i isto toliko puta asistitrao. Lane sam zbog povrede pauzirao četiri meseca, umesto Marka van Bastena trenersku palicu preuzeo je Martin Jol i moj status se promenio. Iz tih razloga sam odlučio da promenim sredinu, iako sam dobro počeo ovu sezonu. Igrao sam oba meča protiv PAOK-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona, međutim nisam više želeo da budem u neizvesnosti da li ću češće biti na terenu ili na klupi", objasnio je Sulejmani.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sulejmani od petka u Vest Hemu

Izvor: RTV Pink, 10.Avg.2010

. . . Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani od petka će postati član Vest Hema, piše "Sportski žurnal". . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.