Sudija, pobogu, zašto žuti?

Izvor: B92, 07.Okt.2010, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija, pobogu, zašto žuti?

Na duelu norveških drugoligaša Mjondalena i Brinea tokom vikenda glavni sudija je pokazao kako se poštuju pravila fudbalske igre.

Utakmica je završena pobedom domaćina od 3:1, a u 63. minutu dogodio se trenutak koji će ostati upamćen.

Fudbaler Mjondalena Mads Hansen, inače strelac trećeg gola na ovoj utakmici, našao se u bukvalno nezadrživom prodoru po levoj strani, a kominčnu scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upotpunio je igrač Brinea Hening Vikedal Petersen koji je pokušao da po svaku cenu osujeti nalet domaćina.

„Pokušao sam da ga zaustavim i to radio deset metara. Znam da je izgledalo beznadežno ali sam se potrudio, teren je bio mokar i klizav, a i on se dobro držao", rekao je Petersen koga je ova situacija očigledno zabavila.

Bio je ovo inače duel 11. i 12. na tabeli norveške prve divizije. Posle 23 odigrane utakmice Mjondalen je 11. na tabeli sa 28 bodova, a ekipa Brinea je odmah iza sa bodom manje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.