Sudija, a faul?! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija, a faul?! (VIDEO)

Čudna odluka sudije Entonija Tejlora na Olimpijskom stadionu

Ne kaže se tek tako da je engleski fudbal fizički najzahtevniji, ali i da ima najviše kontakta i duela kakvi se u mnogim drugim ligama karakterišu čak i kao faulovi za žuti ili crveni karton.

Na Ostrvu se, oni, ipak drugačije sankcionišu. Odnosno - ne sankcionišu.

Niko nije ni pretpostavio da će duel Vest Hema i Totenhema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << biti „šetnja pored mora“, ali glavni sudija Entoni Tejlor definitivno je ispustio priliku da možda čak pokaže i crveni karton Ugu Lorisu.

Šta se dogodilo?

Igrao se 28. minut utakmice kada su fudbaleri Vest Hema izgradili kontranapad, iz kojeg je Manuel Lansini izašao sam pred Lorisa. Ali, umesto da prođe ka golu, Loris je mladog ofanzivca pokosio, a posle toga ni Kujate nije uspeo da bude precizan.

Za ovaj, prilično grub start Tejlor nije svirao čak ni faul, niti pokazao žuti karton Lorisu.

A nama se čini da je ovde bilo materijala možda čak i za crveni. Pre svega zbog namere, jer je Loris išao direktno u Lansinija.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.