Sudija Obradović osuđen na 15 meseci zatvora zbog nameštanja

Izvor: B92, 31.Mar.2021, 15:24

Sudija Obradović osuđen na 15 meseci zatvora zbog nameštanja

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 15 meseci zatvora fudbalskog sudiju Srđana Obradovića iz Jagodine.

Odluka je doneta povodom optužbi da je Obradović zloupotrebom položaja sudije na utakmici između Spartaka i Radničkog iz Niša, favorizovao domaći tim.

Istom prvostepenom presudom Posebnog odeljenja za sprečavanje korupcije novosadskog suda, Obradoviću je izrečena mera zabrane obavljanja sudijske funkcije na utakmicama.

Po toj odluci, kako je potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tanjugu, on neće moći da obavlja i sve druge poslove u Fudbalskom savezu Srbije od 10 godina.

Presuda je prvostepena i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da Apelacionom sudu ulože žalbu.

Na spornoj utakmici Obradović je dosudio skandalozan penal za subotički tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ide u zatvor: Srpski sudija osuđen zbog nameštanja

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2021

Fudbalski sudija Srđan Obradović iz Jagodine, osuđen je na 15 meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja na utakmici između subotičkog Spartaka i Radničkog iz Niša, odigranoj 13. maja 2018. godine u Subotici.

Nastavak na N1 televizija...

SVE JE GOTOVO: Sudija Obradović u zatvoru!

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2021

‘Pravda je spora, ali dostižna’ – kako kaže naš narod. Fudbalski arbitar, a od skoro nakon završetka karijere i fudbalski posmatrač Srđan Obradović mora u zatvor! Njemu je viši sud u Novom Sadu izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 15 meseci, kao i suspenziju iz fudbalskih dešavanja na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.