Sud u Francuskoj potvrdio otkazivanje Lige jedan, Amijen i Tuluz ne ispadaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2020, 17:47

Sud u Francuskoj potvrdio otkazivanje Lige jedan, Amijen i Tuluz ne ispadaju

Najviši administrativni sud Francuske potvrdio je danas odluku o otkazivanju fudbalske sezone u toj zemlji usled pandemije korona virusa.

"Ne postoji ozbiljna sumnja u zakonitost odluke o otkazivanju prvenstva", navodi se u presudi.

Sud je, ipak, suspendovao odluku o ispadanju Amijena i Tuluza iz Lige jedan.

Presuda je doneta nakon što su se dva kluba, uz Lion, žalili prošlog meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kako bi primorali čelnike da se igraju preostalih 10 kola francuskog prvenstva.

Liga jedan je otkazana i Pari Sen Žermen je proglašen šampionom, dok je Lion van mesta koja vode u evropska takmičenja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Francuzi isterali svoje, sud doneo presudu u korist dva kluba

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020

Zvanična odluka...Najviši administrativni sud Francuske potvrdio je danas odluku o otkazivanju fudbalske sezone u toj zemlji usled pandemije koronavirusa. Međutim, sud je doneo presudu u korist timova koji su prvobitno ispali u Ligu 2..."Ne postoji ozbiljna sumnja u zakonitost odluke o otkazivanju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.