Sud odredio istražni pritvor Daniju Alvesu

Izvor: B92, 21.Jan.2023, 00:37

Sud odredio istražni pritvor Daniju Alvesu

Španski sudija odredio je istražni pritvor brazilskom fudbalskom reprezentativcu Daniju Alvesu koji je uhapšen u Barseloni.

Najtrofejnijeg fudbalera u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Ona je 2. januara podnela tužbu protiv Alvesa zbog dodirivanja, navela je regionalna policija.

Fudbaler meksičkog Unama negirao je optužbe i rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne poznaje tu ženu.

Posle saslušanja fudbalera u policijskom pritvoru, sudija je odlučio da Alvesa zadrži u pritvoru zbog "dela koja su se navodno dogodila u noćnom klubu" u katalonskoj metropoli, stoji u saopštenju suda.

Optužba za seksualni napad u Španiji može obuhvatiti sve - od neželjenog dodirivanja do silovanja.

Policija je navela da ne može objaviti detalje o slučaju.

Alves je tokom karijere igrao za Baiju, Sevilju, Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paolo. Sa Barselonom je osvojio ukupno 23 trofeja.

Najtrofejniji je fudbaler sa 46 trofeja na seniorskom nivou, a ukupno 47.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.