Izvor: Piplmetar.rs, 26.Maj.2023, 10:31

Subotičanin savladao pitona dok su deca pored igrala fudbal: „Obmotao mi se oko ruke i užasno stiskao“

Da je zmija smeštena u Prihvatilište potvrđeno nam je i iz Zoo-vrta, a o ovom slučaju obavešteno je i Tužilaštvo

Subotica.com


Na tribinama stadiona „Sever“ u Subotici i to tokom treninga dece primećen je ogroman piton koji je krenuo ka terenu iz žbuna.
– Na terenu je u tom momentu bilo oko stotinu dece uzrasta od 6 do 15 godina – priča očevidac. 
Jedan muškarac je uspeo da poklopi „nezvanog gosta“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kolicima koja su bila u njegovoj blizini, a potom i da ga savlada, pišu subotički mediji.
Da je zmija smeštena u Prihvatilište potvrđeno je i iz zoo-vrta, a o ovom slučaju obavešteno je i Tužilaštvo. Nezvanično saznaje se da je piton čipovan, te je moguće najpre doći do odgajivačnice, a potom i do vlasnika.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piton se pojavio na stadionu dok su djeca imala trening, uhvatio ga hrabri djed

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2023

Na tribinama stadiona "Sever" u Subotici i to tokom treninga djece primjećen je ogroman piton koji je krenuo ka terenu iz žbuna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.