Subotić: Sad mogu da završim karijeru

Izvor: Press, 25.Okt.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Sad mogu da završim karijeru

Srpski fudbalski reprezentativac Neven Subotić posle sinoćnje pobede njegovog Dortmunda u Ligi šampiona protiv Reala (2:1) izjavio je da mu se ostvario dečački san i da bi mirne duše mogao da završi karijeru.

- Sad bez problema mogu da završim karijeru, jer ću deci moći da pričam kako sam pobedio jedan Real Madrid - pomalo euforično izjavio je Subotić za nemačke medije.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je o pobedi protiv kraljevskog kluba maštao kao dečak.

- Pobedu protiv Reala, i to pred našim navoijačima pamtiću dok sam živ. Utakmica je bila teška, Madriđanima ne smeš da ostaviš nimalo slobodnog prostora, jer kazna brzo stiže. Upravo zato ovo je velika noć za nas - zaključio je Subotić.

Dortmund posle tri odigrana kola u D grupi Lige šampiona vodi na tabeli sa sedam bodova, ispred Reala koji ima šest, Ajaksa sa tri i Mančester Sitija sa samo jednim bodom.

U narednom kolu šampion Nemačke 6. novembra gostuje Realu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotić: Sad mogu i u penziju

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Okt.2012

Srpski reprezentativac Neven Subotić posle pobede njegovog Dortmunda u Ligi šampiona protiv Reala (2:1) izjavio je da mu se ostvario dečački san i da bi mirne duše mogao da završi karijeru.. – Sad bez problema mogu da završim karijeru, jer ću deci moći da pričam kako sam pobedio jedan Real...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Subotić: Nakon pobjede nad Realom mogu da završim karijeru

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2012

DORTMUND - Srpski fudbalski reprezentativac Neven Subotić poslije sinoćnje pobjede njegovog Dortmunda u Ligi šampiona protiv Reala (2:1) izjavio je da mu se ostvario dječački san i da bi mirne duše mogao da završi karijeru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.