Izvor: FudbalSrbija.net, 13.Maj.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolice na stadionu FK „Jedinstvo“ u Surčinu

13.05.2015.
Akcija postavljanja stadionskih stolica koju uspešno realizuje Fudbalski savez Beograda nastavljena je u Surčinu gde je ambijent ulepšan na stadionu FK „Jedinstvo“.

Proteklog vikenda u derbiju Zonske lige Beograda u kome su snage odmerili domaćin i FK „Stepojevac Vaga“ gledaoci su imali priliku da uživaju prateći utakmicu iz novih stolica u klupskoj, plavoj, boji.

Postavljeno je ukupno 700 sedišta raspoređenih na glavnoj tribini i na klupama za rezervne igrače, ali i na tribini pomoćnog igrališta.


Tako je surčinska fudbalska infrastruktura podignuta na viši nivo, pa će ubuduće posetioci stadiona FK „Jedinstvo“ pratiti utakmice u punom komforu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.