Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2022, 23:41

Stojković šokiran fizičkim padom ekipe u drugom poluvremenu utakmice protiv Brazila

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je Brazil večeras zasluženo pobedio, ali da zbog toga ne treba paničiti, ali da je šokiran zbog toga što je njegova ekipa fizički pala u drugom poluvremenu prve utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković posle Brazila: Šokiran sam što je ekipa fizički pala u drugom poluvremenu

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2022

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je Brazil večeras zasluženo pobedio, ali da zbog toga ne treba paničiti.

Nastavak na Radio 021...

Piksi uoči treninga održao govor igračima od 20 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2022, 08:09

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, uoči današnjeg treninga, okupio je igrače na centru terena i održao im govor dug 20 minuta...Novinari nisu mogli da čuju šta je Piksi rekao igračima, ali sama činjenica da ih je toliko dugo "držao u krugu" govori da nije zadovoljan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.