Stojković: Pripremićemo se na najbolji način za Kamerun, videćemo ko će biti bolji

Izvor: Beta, 27.Nov.2022, 19:33

Stojković: Pripremićemo se na najbolji način za Kamerun, videćemo ko će biti bolji

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da će na najbolji način pripremiti ekipu za meč sa Kamerunom, kao i da je stanje sa povredjenim igračima bolje u odnosu na prvi meč na Svetskom prvenstvu."Pripremićemo ga najbolje što možemo, veoma važna utakmica protiv Kameruna, s obzirom na to što smo i mi i oni krenuli porazom, ali to ne umanjuje naše aspiracije za ono što želimo da uradimo i ono što očekujemo. Utakmicu ćemo pripremiti na najbolji način i videćemo ko je bolji sutra", rekao je Stojković na konferenciji za novinare.Fudbaleri Srbije igraće u ponedeljak od 11.00 protiv Kameruna, u meču drugog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu.U okviru ove grupe od 17.00 igraju Brazil i Švajcarska.Srbija je u prvom kolu poražena od Brazila (0:2), dok je Švajcarska pobedila Kamerun sa 1:0.Stojković je dodao da je protiv Brazila imao problema da sastavi tim, zbog povreda igrača.On je najavio promene u sastavu za meč sa Kamerunom, a istakao je da je situacija sa Filipom Kostićem dosta bolja."Rekao sam situacija nije odlična, ali sam itekako zadovoljan s obzirom na ono što smo imali, daleko bolja situacija. On je poslednja dva treninga odradio sa ekipom i biće u konkurenciji za tim", ...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković odgovorio Tijagu Silvi koji ga je optužio za nepoštovanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2022

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da će na najbolji način pripremiti ekipu za meč sa Kamerunom, kao i da je stanje sa povređenim igračima bolje u odnosu na prvi meč na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Song: Kamerun dobro reagovao u drugom poluvremenu protiv Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2022, 16:35

Selektor fudbalske reprezentacije Kameruna Rigober Song izjavio je danas da je ekipa dobro reagovala u drugom poluvremenu protiv Srbije, kao i da je vidljiv napredak u odnosu na prvi meč na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Djerona saopštio širi spisak rukometaša za SP

Izvor: Beta, 28.Nov.2022

Selektor muške rukometne reprezentacije Toni Djerona saopštio je danas širi spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj.Šampionat se igra od 11. do 29. januara, a Srbija će prvu fazu početi u Grupi E u Katovicama, gde će za rivale imati Nemačku, Alžir i Katar.Prvi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.