Stojković: Nije ništa izgubljeno, dobro je što sami odlučujemo

Izvor: Beta, 01.Dec.2022, 16:06

Stojković: Nije ništa izgubljeno, dobro je što sami odlučujemo

 Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da za njegovu ekipu ništa nije izgubljeno i da je dobro što u utakmici protiv Švajcarske u trećem kolu Grupe G na Svetskom prvenstvu sama odlučuje o svojoj sudbini, odnosno plasmanu u osminu finala."U slučaju da pobedimo Švajcarsku, videćete koju težinu ima bod protiv Kameruna. Ovde za Srbiju nije ništa izgubljeno. Ne znam šta ljudi očekuju, da pobedimo Brazil, Kamerun, da idemo u finale. I drugi igraju fudbal valjda. Dobro je što sami odlučujemo o svojoj sudbini. Razumeo bih sportku katastrofu da smo izgubili od Kameruna i da ne znamo zašto pet dana čekamo Švajcarsku. Mi smo u igri kao i Švajcarci", rekao je Stojković na konferenciji za novinare.Fudbaleri Srbije igraju u petak od 20 časova protiv Švajcarske, utakmicu poslednjeg trećeg kola Grupe G na Svetskom prvenstvu. Srbiji za prolaz u osminu finala treba pobeda, a Švajcarskoj je dovoljan i bod."Igraćemo do kraja, naša želja je da pružimo maksimum i da u fer-plej igri dodjemo do rezultata koji priželjkujemo. Ako je neko bolji čestitaćemo. Nema dileme, teška utakmica, isto kao sa Kamerunom, ali zato smo i ovde", naveo je selektor.On je rekao da su svi igrači spremni za utakmicu, kao i ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stojković: Ništa nije izgubljeno, dobro je što sami odlučujemo

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2022

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da za njegovu ekipu ništa nije izgubljeno i da je dobro što u utakmici protiv Švajcarske u trećem kolu Grupe G na Svetskom prvenstvu sama odlučuje o svojoj sudbini odnosno plasmanu u osminu finala.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.